keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Tytär 1v1kk

Tänään tuli Tyttärellä 13kk täyteen ja haluankin hiukan kertoa teille hänen kuulumisiaan.

Muskarissa 

Ollaan nyt harjoiteltu kahden viikon ajan yöimetyksistä pois ja tällä hetkellä näyttää hyvältä. Tytär on heräillyt ainoastaan kerran  4-6 aikoihin ja silloin vasta olen napannut hänet viereen aamumaidolle. On niin supermahtavaa kun saa nukkua pitempiä pätkiä! Viime yönä nukuin jo yli 6h putkeen, vuhuu!

Tytär on löytänyt napansa jota hän esittelee iloisesti naureskellen :D Hän myös kommentoi eläinten ääniä. Eli ankka sanoo kaak kaak ja karhu murisee murrr. Kirja on kiijja ja ulos pitää päästä kiikkaa. Hän lauleskelee nyt myös ihhahhaa sekä kuka (saa). Siis pelkästään noita sanoja mut oikealla melodialla. Aikas hauskan kuuloista.

Tytär syö meidän kanssa samaa ruokaa paitsi silloin kun äitiä laiskottaa, jolloin eteen ilmestyy valmissosepurkki. Niitä meillä kyllä todella harvoin on, joten ruokaa tehdessä on pakko jättää suolat pois. Onneksi maustamisessa näköjään kehittyy ja ruuat maistuvatkin joltain.

Tytär kävelee tosi hyvin sisällä ja ulkona. Hän on myös alkanut kyykkäilemään ja kävelemään karhukävelyä välillä. Samalla hän harjoittelee maahan istumista ja onkin alkanut jo hallitsemaan sitäkin.

Nukkeleikit ovat alkaneet kiinnostamaan ja vauvalle käydään välillä tuttipulloa antamassa. Tuttia vauvanukke ei kuitenkaan saa vaan se katoaa Tyttären omaan suuhun. Hyvähän se tässä iässä kiinnostua tutista kun ei vauvana kelvannut. Emme kuitenkaan aio sitä hänelle enää opettaa.


Sellaisia kuulumisia täältä. Mitäs teiän 1 vuotiaille kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti