maanantai 7. syyskuuta 2015

Synttärijuhlat


Sunnuntaina juhlittiin Tyttären ekaa syntymäpäivää perheen ja ystävien seurassa. Ahkeroin pari edeltävää päivää leipomisen parissa ja se kannatti. Tarjottavia tuli juuri sopivasti ja mielestäni maut onnistuivat hyvin.

Kakkuna oli kaksikerroksinen kakku, jossa oli suklaakakkupohja ja täytteenä mansikkaraparperirahkaa. Muina herkkuina oli hopeatoffee muffinsit, kolmioleivät, apinaeväät, kaurakeksit, kumottu metvurstikakku  ja hedelmä/vihanneskipot.  Jokainen löysi jotain syötävää. Ikävä kyllä minulla ei ole herkuista kuvaa omassa puhelimessa ja läppärini on rikki tällä hetkellä. Joten kuvia tarjottavista ja koristeluista on vähän.


Lapsille järkkäsin pienen leikkipaikan ja piilotin suurimman osan Tyttären leluista pois. Näin pyrin estämään sen ettei joka paikka olisi täynnä leluja, kun lapset leikkivät.


Vieraat muistivat Tytärtä ihanasti ja hän sai vaatteita, lahjakortteja, leluja ja kirjoja lahjaksi. Uudet kirjat ovat olleet jo kovassa käytössä. 


Kiitos kaikille vieraille :) Tytär nautti huomiosta vaikka päikkärit olivatkin turhan lyhyet ja väsyitkua kuului useampaan otteeseen.
2 kommenttia:

 1. Varmasti mukavat juhlat :)

  Katsellaanko teillä nätisti kirjoja? :D Meillä niitä vain syödään joten eipä viitsi kirjoja lelujen joukossa pitää, harmittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollaan jyrsitty monet kirjat nurkista auki mut nyt on opittu kirjoja katseleen oikeaoppisesti. Meillä on kirjat kokoajan ollut esillä ja oon pitänyt ne piilossa joita en halua tuhottavan. Ja niitä kirjoja luetaan vain äitin kans.

   Poista