maanantai 14. syyskuuta 2015

Harvinaisen mainio maanantai!

Oikein ihanaa maanantaita kaikille! Harvemmin tulee tätä päivää kehuttua, mutta tänään kaikki on mennyt tavallista mukavammin ja sulavammin.

Käytiin Tyttären kanssa aamusta muskarissa johon hän heräsi hiukan kesken unien. Meni siis alusta aikaa vauhtiin pääsemiseen mutta sitten hän oli jälleen innoissaan tutustumassa toisiin lapsiin. Äidistäkin oli mukavaa ja sovittiin vähän jo kahvittelua toisen äidin kanssa.

Kotimatkalla Tytär jälleen nukahti ja pääsin kokeilemaan ompelua. Nyt on tarkoituksena tehdä hänelle hyvä pipo jossa olisi nauhat ettei pipo lähtisi helposti päästä. Eka tekele on jo tehty, mutta ei vielä testattu.

Välipalan jälkeen lähdimme hiukan metsästämään leikkiseuraa. Ekassa puistossa ei ollut ketään,  mutta kauempana olevasta löytyi parikin lasta. Tytär katseli silmät suurina isompien touhuja ja koetti perässä puuhata myös. Liukumäen portaissa oli hauskaa , mutta itse liukuminen ei ollutkaan mukavaa.Kotimatkalla puistosta päätettiin vielä käydä sorsia ihmettelemässä. Ja nehän oli tosi kesyjä! Ne tulivat super lähelle kuten kuvista näette. Katsottiin tytön kanssa kumpikin innoissamme vaakkuvia sorsia. Vautsi :)


Nyt Tytär jälleen nukkuu ja saan rauhassa valmistaa ruokaa. Tämä on harvinaista herkkua tähän aikaan päivästä. Ihan superkiva maanantai siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti