lauantai 26. heinäkuuta 2014

Vinkkejä perätilavauvan kääntämiseen

Olen alkanut jo hiukan huolestumaan, sillä meiän vauva tuntuu viihtyvän kokoajan perätilassa. Siksipä olen etsinyt Internetistä erilaisia vinkkejä, joiden avulla voisi kotikonstein auttaa lapsen kääntymistä. Jujuna noissa on suurimmassa osassa tilan antaminen, jotta vauva pääsee kääntymään. Näiden testaaminen on sitten omalla vastuulla ;) Itse olen jumppailut noita kevyitä liikkeitä välillä, mutta vielä ei ole mitään tapahtunut. Tai ainakaan vauvalla ei ole ollut hikkaa, mikä paljastaisi asennon helpommin.

Vauvan yksiö.

Vinkit perätilavauvan kääntämiseen kotikonstein

- Makoile selälläsi niin, että olet tyynyillä tukenut lantiosi ja pyllysi ylhäälle.
- Mene kontilleen, laskeudu kyynärpäittesi varaan niin että pylly on korkeimmalla.
- Asetu roikkumaan sängyltä/sohvalta/tyynyltä pää alaspäin käsiin tukeutuen. (Lisää tietoa englanniksi: Inversion www.spinningbabies.com)
- Nosta jalat 90 asteen kulmaan sohvalle/sängylle ja pistä lämmitetty kaurapussi jalkaterien päälle.

Hox! Yllämainittuja asentoja voi tehdä useasti päivässä lyhyitä tuokioita kerrallaan. Näitä kannattaa tehdä silloin kun vauva on aktiivinen mahassa.

- Hieronta, akupunktio, osteopatia, shiatsu.. näitä testaamaan. Kuulin joskus hierojalta, että jalat kannattaa hierotuttaa ennen synnytystä. Niissä olevat kalvot saattavat olla niin tiukalla, että ne hidastavat synnytystä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti