tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kuuma loma Lapissa

Takana on viikon reissu Rovaniemellä ja Kuusamossa. Säät suosivat todella komeasti lähemmäs 30 asteen lämmöllä, siinä sai nukkumisoloja vähän jo suunnitella. Siis jos ei halunnut hiestä märkänä nukkua kuumassa huoneessa. Oli mukava rentoutua luonnon helmassa virkaten, syöden litrakaupalla mansikoita ja vesimelonia. Shoppailtuakin tuli vähäsen, sillä pääsin pariin otteeseen lankakauppaan jossa myytiin hieman paksumpaa bambulankaa. Siitä olenkin nyt virkkailut tiskirättejä. Onnistuin myös vihdoin ja viimein virkkaamaan söpöt vauvatossut!

Käytiin myös testaamassa Kuusamon Tropiikki, mutta eipä se mitenkään erikoinen paikka ollut. Mielestäni Oulun Eden on parempi kylpylänä, varmaankin siitä syystä että pukeutumistilat on erilliset naisilla ja miehillä. Talviturkki tuli myös heitettyä pois suht lämpimässä vedessä! Uiminen on kyllä ihanan tuntuista, kun keho ei tunnu niin raskaalta. Mutta harmi vaan kun loppuraskaudessa sitä ei oikein suositella.

Mökiltä.

Hevoset kuuluu maalaismaisemaan.

Tuossa me pulikoitiin.

Vihdoinkin onnistunut pari!

Nyt sitten nautin tästä viileästä kodistamme, kun on saanut turhan kuumissa huoneissa nukkua. Joten krooh ja pyyh nyt päikkäreille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti