keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Neuvola rv 30+6

Terveisiä täältä sateesta!
Oli kyllä hankala herätä huonosti nukutun yön jälkeen herätyskelloon, varsinkin kun huomasi että ulkonahan satoi. Viime päivät on saatu nauttia +20 asteen aurinkoisista keleistä, niin tietenki sataa juuri sinä päivänä kun pitää lähtä liikenteeseen. Onneksi uitettuna koiranakin voi olla ihan mukavaa neuvolassa.

Kaikki rutiinitestit näytti negatiivista, sf-mitta oli kasvanut ja pistettiin Ipanan kautta OYS:iin tietolomakkeeni. Sain tuolla reissulla myös tietää etten ole toksoplasmoosia sairastanut, joten mies pääsee loppuraskauden ajaksi vaihtamaan kissan hiekat. Muahahhaa :D

Terkkari oli ihana ja koitti tunnustella miten päin vaavi tuolla mahassa köllii, mutta kuulemma kummatkin päät tuntuu pyöreiltä joten ihan täysin varmaa ei voinut sanoa. Myös sykkeet kuuluivat yllättävän hyvin ylhäältä ja alhaalta. Arvaukseksi heitti jälleen perätilan, joten jännitys tiivistyy lähetäänkö tässä perätilasynnyttämään vai sektioon. Onneksi vauvalla on viel aikaa kääntyä, pitää vain itsellä koittaa etsiä tietoa asennoista jotka helpottaa vauvan kääntymistä.

Lähde: www.pshp.fi
Taisi olla viimeinen normikäynti tämä, seuraavaksi on neuvolalääkäri rv 35+ ja sittenhän alkaa olla jo synnytys lähellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti