sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Hikinen yö ja mukava aamu

Huh tätä hellettä! Ihanaa kun kesä tuntuu oikeasti kesältä, eikä enää sada lunta (niin kuin juhannuksena satoi)
MUTTA välillä voisi olla ihan rehellisiä sadepäiviä. Silloin ilma ei olisi näin tukalaa, kasveihin ei tarvitsisi kantaa selkä vääränä vettä ja allergiset voisivat paremmin. Eikä raskaana olevat turpoaisi kuin vappupallo hikoillessaan/kävellessään ulkona.

Helteestä kärsineet kukkaseni.


Yrtit onneksi kukoistaa tässäki säässä.

Viime yönkin pyörin meidän viileäksi kehumassani sängyssä heräillen kahden tunnin välein. Täytyy myöntää ettei olo ole tällä hetkellä mikään hehkein. Onneksi aamu näytti kauniit kasvonsa kylmän suihkun ja teekupin avulla. Nyt istumme miehen kanssa ulkona terassilla dataillen. Mikäs tässä kun lämpötila on nyt +21 astetta, eli juuri passeli omalle olotilalle.

Mmm.. vadelmanlehtiteetä.

Ruusukin tykkää, pitäis vaan vähän nätimpi ruukku pistää tälle.
Onhan tuo vähän turhaa valittaa kun on näin mahtavat kesäkelit. Pitää tätä lämpöenergiaa tankata talveksi, jolloin varmasti harmittelee kun varpaita palelee vaunulenkeillä. On muuten aika mielenkiintoista suunnitella meiän vauvan ulkoiluja eli toppavaatteita & lämpöpusseja tässä kuumuudessa. Paremminkin tekisi mieli hankkia söpöjä hellehattuja, ihania kesämekkoja jotka on nyt alennuksessa ja lasten uima-allas. Siinä altaassa voisin itsekin lekotella näissä helteissä.
Lähde: www. biltema.fi

Ajattelin järkyttää naapureita tänään pukeutumalla bikineihin ja ottamalla vähän aurinkoa takapihalla. Aurinkorasvaa mahaan ja toiveen heitto taivaalle etten pala tai saa maksaläiskiä tästä huvista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti