maanantai 13. maaliskuuta 2017

Someton sunnuntai

Eilen tuli mieheltä hyvä idea, jonka sitten toteutettiinkin. Eli someton sunnuntai :) 
Oltiin päivä ilman ylimääräistä sometusta, eli molemmat pisti kännykät piiloon ja mies teki vain pakolliset työhommat. Myönnetään et aamupäivästä kurkkasin puhelinta ja vastasin pariin viesteihin, mut facebook/instagram ja muut "prousaamiset" pysyivät poissa. Arvatkaapa mitä? Aikaa tuli PALJON lisää. 

Ulkoiltiin rauhassa koko perheen kesken, tehtiin yhdessä ruokaa, leikittiin, siivottiin, katsottiin lastenelokuva Zootropolis, nautittiin toistemme jutuista rauhassa jne.. Ai että. Tämä tulee kyllä toteutettua useampana sunnuntaina. Toivon jopa et tästä tulisi uusi rutiinimme. Suosittelen kokeilemaan :)



Oli myös vähemmän yllättävää huomata, että Isosisko käyttäytyi paremmin kun sai reilusti huomiota. Sitä vähän epäilinki et osa uhmakiukkuilusta johtuu siitä kun positiivista huomiota ei aina saa tarpeeksi. Sitä sitten haetaan ilkeilyllä. Joten tästä yhden päivän kokeilusta oppineena muistaa taas enemmän touhuta kotihommia sekä leikkejä yhdessä Isosiskon kanssa.  Isosisko myös vetäisi 3h päikkärit kun taisi väsähtää touhuilusta. Eli voisiko väsyneinä päivinä toimia se, että pidetään se aamupäivä superkivaa yhdessä ja sit saa levätä pitkien päikkäreitten aikana? ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti