tiistai 14. maaliskuuta 2017

Blogini synty

Mammalandian yhteistyöpostauksen aiheena on tällä kertaa kertoa oman bloginsa syntytarinat. Käy lukemassa lisää tarinoita esimerkiksi Kochanie Jäähypenkki  ja Askeleita perheenä-blogien synnystä.

***

"Tästä se nyt alkaa..

Pääsette kurkkaamaan meiän perheen tapaa ottaa esikoinen vastaan. Luvassa on todella huikeita käsitöitä käsityönoviisilta, vauvavarusteluita, ajatuksia odotuksesta ja kaikesta muustakin meiän perhettä koskevasta."

Näillä sanoilla alkoi Meiän perhe-blogin taipale 30.6.2014. Olin vasta jäänyt sairaslomalle kovien supisteluiden ja selkäsäryn vuoksi. Joten hengailin paljon kotona ja tein käsitöitä. Jossain vaiheessa olin kypsytellyt ajatusta blogin perustamisesta tarpeeksi ja tartuin toimeen. Alkuaikojen postauksissa puhuin paljon vauvavarusteluistamme ja pienistä arjen asioista. Eli sen kummempaa syntytarinaa ei blogistani ole, päätin vain alkaa pitämään sitä.

Blogini täyttää kesäkuun lopussa jo 3 vuotta! Tässä ajassa on käsityötaidot kehittyneet, tullut toinen lapsi, menty naimisiin sekä kirjoitettu 310 postausta. Teitä rekisteröityneitä lukijoita on 16 kpl ja tilastojen mukaan uudestaan palaavia lukijoita on enemmän. Joten en yhtään pistäisi pahakseni vaikka lukijakseni rekisteröityisit ;)


Käsityöt ovat olleet vahvasti mukana blogissani. Nämä heppapöksyt olivat ensimmäiset housut mitkä tein esikoiselle.. ja kehitystä on kyllä tapahtunut kun katsotaan viimeisimpiä ompeluksiani. Kuvaamisen laadusta ei voi sanoa samaa. 


Blogin kirjoittaminen on jatkunut näin pitkään tarpeesta saada purkaa ajatuksia kirjoittamisen muodossa, halusta dokumentoida arkeamme sekä tarpeesta jakaa onnistumisia ja ideoita. Vaikka en ole aktiivisin postaaja niin lähes päivittäin kuitenkin ideoin aiheita, joista haluan teille puhua. Toivon voivani auttaa toisia..vaikka edes parilla askarteluidealla lasten kanssa tehtäviksi tai vinkkaamalla arjen helpotuksista. Blogiini eksytään esimerkiksi etsimään ohjeita pehmoleluun tai sokerittomiin pipareihin.

Esikoisen odottamista


Toisen odottamista

Blogini tulevaisuudesta kun ei vielä voi tietää, niin keskityn vain tuottamaan oman näköistä sisältöä jonka toivon uppoavan osaan blogini kävijöistä. Olisi mukava kuulla että kuinka moni täällä on alusta asti seurannut kirjoituksiani?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti