tiistai 8. heinäkuuta 2014

Raparperikiisseli

Äidin tekemät erilaiset kiisselit olivat aina herkkua lapsena ja aikuisenakin. Nytpä olen päättänyt kunnostautua ja opetella itsekin tekemään kiisseleitä ja soppia. Itsetehtynä ne on paljon terveellisempiä kuin kaupan vastaavat :) Eikä aikaa mene kuin hetkinen.
Tässä siis kiisseliherkuista ensimmäinen:
RAPARPERIKIISSELI

1/2 l raparperinpaloja
1 dl sokeria
1 l vettä

Suurus:
1 dl vettä
6 rkl perunajauhoja

- Helppoa kuin mikä: Pilko, keitä 10min, lisää suurus ja anna kiehahtaa. Ja valmista on :)

Tässä kuitenkin kuvasarjana vielä tämä helppo ohje.

Pilko.

Lisää sokeri.

Lisää vesi ja kiehauta 10min

Tee suurus.

Lisää suurus ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa yhdesti ja valmista on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti