keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Vauvamme sukupuoli on...

... mysteeri!

Sillä vauva istui tiukasti jalat ristissä joten arvausta ei voinut tehdä. Tulossa on siis melkoisen yllätyksellinen synnytys. Mieshän toivoi ettei sukupuolta selvitettäisi ja taitaa masussa viihtyä isinlapsi kun isänsä toiveen toteutti ;)

Nyt sitten vähän aikaa mietittyäni vauvan varusteita päätin että hommaan juuri sellaisia lastentarvikkeita jotka miellyttävät omaa silmää. Ei kait se poikalapsi kärsi jos on kukallisessa babynestissä? Tai tyttölapsi saa traumoja jos imetystyynyssä on autonkuvia? Ei todellakaan. Joten vihdoin voin alkaa valintoja ja hankintoja tekemään kun tämän päätin.

Varmaan aika helposti tulee tälle vauvalle tyttömäisiä juttuja sillä esikoiselta on jäljellä ihanuuksia joita kyllä toisellakin lapsella käytän. Sitä kyllä tasaa myös lukuisten serkkupoikien tavarat joita otamme käyttöön. Suunnittelen myös tekeväni sekä pojalle että tytölle pari ihanuutta eli mekkobodyä ja henkselibodya. Näitä kun molempia on tullut ihasteltua eri ompeluryhmissä, joten nyt hyvällä omalla tunnolla voin tehdä sellaisia. 

On kyllä hauskaa kun nyt saa loppuraskauskin omanlaisensa fiiliksen kun masussa on pieni mysteeri. <3

1 kommentti: