torstai 1. syyskuuta 2016

2-vuotiaan synttäritarjoilut

Sunnuntaina juhlittiin Tyttären 2v syntymäpäiviä melkoisen isolla kokoonpanolla. Kovasti tuotti päänvaivaa tehdä tarpeeksi tarjottavaa 35hengelle ilman, että tarvitsee itse seuraavaa viikkoa syödä kakunjämiä pois. Hyvin onnistuin tässä sillä tarjottavia jäi vielä pari palasta jota mattimyöhäiset pääsevät maistelemaan nyt maanantaina :) Harmi kun en hoksannut kaikesta kuvaa ottaa, mutta onneksi näistä parista kuvasta näkee vähän tätä meiän tyttömäistä teemaa.Täytekakuksi tein vaaleanpunaisen pätkistäytekakun tällä ohjeella. Ohjeen tein tuplana ja siitä tuli 26cm kakkuvuokaan juuri sopiva. Maultaan juuri täydellisen makea ja pätkisfanien lemppari.Täytekakun kaveriksi tuli pienempi ja raikkaampi vadelmajuustokakku vahvasti itse soveltaen, joten siihen ei ole ohjetta antaa. Sekä äitini tekemä gluteeniton mustikkapiirakka vanilijakastikkeella. Pikkuleipiäkin löytyi neljää sorttia kaupan dominoista ja prinsessakekseistä itsetehtyihin kaneliässiin ja vadelmakekseihin.

taikasauva vesimeloni


Suolaista oli nyt reilusti vähemmän mitä aiemmin. Mieheni pyynnöstä tein lohivoileipäkakun, johon testasin tämän blogin pyöreää voileipäkakkuideaa. Kaveriksi löytyi vielä salaattia ja viinirypäleistä sekä vesimelonista tehtyjä taikasauvoja. Sekä tietenkin popparia, maissinaksuja ja karkkia. 

Juomina tällä kertaa oli pelkästään kahvi, tee sekä sekamehu. 

Niin simppeliä ja riittoisaa. Ei ainakaan kukaan vaikuttanut lähteneen nälissään kotiin :) Juhlijoita oli vauvasta vaariin joten se asetti hiukan haasteita. Vauva herkutteli vain maissinaksuilla ja taaperoita muistettiin vähempisokerisilla herkuilla.  Ehkä sitä tästä edes uskaltaa tehdä aina vähän vähemmän tarjottavaa. Tähän asti kun sitä tarjottavaa on jäänyt aina liikaa yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti