perjantai 16. syyskuuta 2016

Perhepäivähoitajan kuulumisia + Bioswipe kokemuksia

Nyt on ensimmäinen kuukausi takana perhepäivähoitajana olemista. Kuukausi onkin mennyt tavallista vauhdikkaammin sillä olemme kaikki opetelleet yhdessä olemista ja sääntöjä. Hoitolapset ja heidän perheet ovat todella mukavia ja täytyy myöntää, ettei paremmin olisi voinut valinta käydä. Tytär on myös pitänyt uusista ystävistään ja leikkikavereistaan, vaikkakin maanantaisin tuntuu että lelujen ja äidin huomion jakaminen on hänelle kaikkein vaikeinta. Ymmärtäähän tuon kun nyt ensimmäistä kertaa säännöllisesti jakaa asioita toisten samanikäisten kanssa.

Perhepäivähoitajana päivät menevät lasten leikkien, ruuan laiton ja ulkoilun lisäksi myös siivoten. Ja olinkin alussa hiukan ihmeissäni kuinka kerkeän kaikki vaadittavat puunaukset tehdä. Päiväkodissa kun usein keittäjä käy siivoamassa tiloja pari kertaa päivässä. Siinä minulla olikin opettelemista, että nappaan pöydästä heti ruuanmuruset pois ruokailun päätyttyä sekä hinkkailen pottia kunnolla päiväunien aikana.

Minulle kävi tuuri kun Mammalandian ja BioSwipen kautta tarjottiin kokeiluun pari ekologista siivoustuotetta. Voitte kuvitella kuinka hihkuin ilosta avatessani pakettia josta ilmestyi Fresh Air-vessanraikastin (eipä haise kakkavaipparoskis enää) sekä jokapaikan pesuaine Multi Clean.


Nämä pääsivät heti samana päivänä testiin ja tulivat jäädäkseen. Tuo Fresh Air -vessanraikastimen tuoksu oli ensin omaan nenään aika makea, mutta selvästi parempi tuoksu kuin niillä käytetyillä vaipoilla. :D Tätä voi käyttää myös kenkiin ja tekstiileihin. Eli tällä voisi saada ne hikiset salikengät jälleen paremman tuoksuisiksi.

Jokapaikan pesuaine eli Multi Clean on todistettavasti hyvä pesutulokseltaan. Katso vaikka näistä kuvista kuinka vähällä hinkkaamisella se saa taaperon sotkut puhdistettua pois. Multi cleanilla hinkkailen pöydän ja syöttötuolit, sekä potat ja  lavuaarit. On näppärää kun tämä hoituu yhdellä pesuaineella eikä tarvitse huolehtia jos lapset ovat mukana siivoiluissa. Toisin kuin silloin kun kloriitilla tehoputsaan paikat.

BioSwipe -tuotteet ovat 100% luonnollisia eli ne ovat 100% turvallisia ihmiselle ja ympäristölle, sekä biologisesti hajoavia. Eli nämä ovat turvallisia käyttää pienenkin lapsen kanssa jolla tuppaa kaikki menemään suuhun. Eli voin suositella näitä niin perheille sekä myös perhepäivähoitajille :)

On myös plussaa kun tuotteita laimennetaan vedellä jolloin yhden pullon riittoisuus kasvaa hurjasti. Tämä tottakai myös muuttaa hintaa edullisemmaksi kun purkkeja ei tarvitse joka kuukausi kantaa kotiin. Tätä kannattaa siis kokeilla ja kukkarokin kiittää :)

Pstt.. Fresh air näyttää olevan nyt syyskuussa tarjouksessa.

Yhteistyössä: Mammalandia ja HomCare 

1 kommentti:

  1. oot tottunu liian hyvälle jos sinun työpaikalla käy siivooja :D ;)

    VastaaPoista