sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Tytär 2kk
Mitä tytär jo osaa?

- Hymyilee jo usein.
- Suu avautuu todella suureksi ja jonkinlaisia naurun turskahduksia on tullut, mut ääneen nauramista selvästi viel harjoitellaan.
- Kannattelee päätään jo pitkään mahalla ollessaan. Samalla jo potkutellaan jaloilla ja vähän päästään etenemään, jos jalkoja tukee.
- Harjoittelee kovasti selältä kääntymistä. Kovasti harmittaa kun ei ympäri pääse.
- Hän hakee kovasti katsekontaktia ja tapittaakin sitten pitkään mietteliäs ilme kasvoillaan.
- Nyrkit on löytäneet suuhun ja niitä on kiva jäystää. Kuolaaki tulee jo kiitettävästi.
Tyypillinen päivä


Meillä nukutaan yöunet 21.00-8.00 välillä. Hän usein herää syömään noin klo 2 , klo 5 ja klo 7. Yöllä käydään ainakin kerran vaihtamassa vaippa.

Aamulla tankataan sängyssä ja sitten noustaan vaipanvaihtoon ja keittämään äidille kahvia. Tytär viihtyy sitterissä sen aikaa, että juon kahvit ja pistän pyykikoneen&tiskikoneen päälle. Aamupalan jälkeen vaihdetaan päivävaatteet ja tehdään aamutoimet tytölle, sitten jälleen tankataan.

Aamupäivästä jumpataan matolla yhdessä ja hän nukkuu ½ - 1 h klo 10 mennessä. Sitten taas jutellaan ja syödään, sekä valmistaudutaan vaunulenkille vaipanvaihdolla ja pukemisella.

Päiväunet hän nukkuu yleensä klo 11- 15 välillä noin 2-3h. Parhaiten hän nukahtaa vaunulenkeillä, sisäpäivinä unta haetaan äidin sylissä pitempään.

Päikkäreitten jälkeen jutellaan ja usein katselee ruuanlaittoa sitterissä. Välillä tankkaillaan ja nukahdellaan.

Iltatoimet menee yleensä niin, että seitsemältä vaihdetaan yöpaita ja sitten tankkaillaan hellyyttä sylissä ja rinnalla. Kahdeksan maissa siirryn makuuhuoneeseen hämärään imettämään. Tytär nukahtaa yleensä yhdeksän maissa, joskus vasta kymmeneltä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti