keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Äidin aamu

Havahduinpa tänä aamuna sellaiseen asiaan, että olen ominut tyttäremme hoidon melkein kokonaan itselleni. Mies lähinnä vaihtelee vaippoja pari kertaa päivässä ja saa sylitellä tytärtä lähinnä kun minä käyn vessassa/syön/suihkuttelen. Kuitenkin suurin osa on minun heiniäni. Ymmärrettäväähän se on kun tyttöä imetän, mutta onko se reilua?

Aamujumpan kautta...


...päikkäreille


En usko että mies pahitteekseen pistää jos saisi enemmänkin viettää aikaa tyttären kanssa kahdestaan. Tänä aamuna tehtiinkin niin, että kävin aamuisen syötön jälkeen viemässä tytön isänsä hoitoon jotta saisin nukkua vielä pari tuntia keskeytymätöntä unta. Mies on nyt joinain öinä nukkunut eri huoneessa, jotta saapi nukuttua hyvin ja minä saan vallata koko parisänkymme tyttären kanssa.

Ja oli muuten hyvä päätös että mies hoitaa aamun. Oli mahtavaa herätä omaan tahtiin ja käydä rauhassa aamusuihkussa ja syödä aamupalaa. Mies oli sopivasti aamulenkillä Pikkuisen kanssa joten sain yksikseni olla. Tämä aamu toi kyllä melkoisesti lisäenergiaa ja tytön hoito tuntuu jälleen astetta mukavammalta. Mieskin sai viettää laatuaikaa Pikkuisen kanssa <3

Banaania ja kahvia..nam
Erityisen piristävää tämä on siksi, koska nyt on alkanut tuntumaan nämä lähes kahden kuukauden huonot yöunet. Vaikka Pikkuinen edelleen herättää lähinnä kaksi kertaa yössä, niin yöunien keskeytyminen on kyllä tosi väsyttävää. Kuinkahan rankkaa se olisi, jos tyttö heräilisi useammin? Huh huh.

Kuinka paljon muuten teillä miehet hoitaa vauvoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti