sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Herkkua jämäpuurosta

Keitinpäs sitten liikaa puuroa jälleen, ja juuri kun olin kippaamassa osaa roskiin muistin lukeneeni jämäpuurosta tehdystä leivästä. Päätinkin googlailla vähän ohjeita ja testata sellaista. Muutenhan tosiaan olisin puuron roskiin nakannut. Onneksi testasin, sillä tästä "kaurarieskasta" tuli tosi hyvää, vaikka hienolta ei näytäkkään. Ohjetta tuunasin meille sopivaksi gluteenittomaksi. Tähän käy myös vehnäjauhokin. Tätä voi kuulemma tehdä myös jämäperunasta ja riisistä. Nekin menee testiin kunhan sellaista pääsee käymään :)

Kauniilta ei näytä, mutta maistuu herkulliselta!

Gluteeniton kaurarieska

3 dl kaurapuuroa
2dl maitoa
2dl Sunnuntai gluteeniton jauhoseos
2tl suolaa

Pinnalle voita

Sekoita puuro,maito,jauho ja suola keskenään tasaiseksi seokseksi. Mieluiten löysää taikinaa kuin kiinteää. Skippaa seos leivinpaperin päälle noin sentin kerrokseksi ja lisää pinnalle voinokareita. Paista uunissa 220 asteessa noin 30min. 

NAUTI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti