sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Ristiäiset

Onni on ihana suku ja ystävät juhlimassa oman rakkaan nimen saamista :) Pidimme siis tänään tyttökullan ristiäiset ja niistä ei olisi tullut mitään ilman perheeni apua leipomuksissa. Jokainen sisareni leipoi tarjottavaa juhlaan ja äitini teki kotikaljaa,mehua ja keksejä juhlaan. Mieheni äiti tuli siivoamaan ja järjestelemään paikkoja, ja apu oli todella tarpeen. Tyttö nimittäin viihtyi eilisen ahkerasti rinnalla, joten en olisi voinut miestä auttaa siivoamisessa paljon yhtään.

Juhlat olivat siis stressittömät, mitä nyt jälkisiivous hiukan potuttaa. Onneksi se on kohta jo tehty, eli astiat on jo tiskattuna ja pyykikone hurraa. Mutta tässä vähän kuvamateriaalia ristiäisistä.


 KastepöytäOnnellinen äiti ja neitokainen


Kahvipöydässä tarjolla oli: Gluteeniton lohivoileipäkakku, gluteeniton mustikkapiirakka, gluteenittomia suklaamuffinseja, vadelma-valkosuklaa täytekakku, kinkkuvoileipäkakku, kahdenlaista pitsaa ja erilaisia keksejä. Juotavana olikin kotikaljaa, marjamehua ja kahvia. Mie hatarapää unohdin leipäjuuston pakkaseen, mutta saanpa herkutella sillä sit joskus.


Väkertelin vähän koristeita.Tyttöä lahjottiin kovasti. Hän sai mm. vaatetta, satukirjan, pari säästöpossua, kolme kuvakehystä, helistimiä, lahjakortin ja seinätarran. Ihania lahjoja kaikki :) Saimme myös käteistä, jotta voimme ostaa neitokaiselle syöttötuolin.


Painettiin tytön jalanjälki muistotauluun <3


Haluan kunnioittaa rakkaani yksityisyyttä ja tämän vuoksi en hänen nimeään julkista tässä blogissa, joten puhun hänestä eri lempinimillä kuten Pikkuisena, Neitokaisena jne. Suoria kasvokuviakaan en hänestä postaa, joten koittakaa kestää mahdolliset huonot kuvanmuokkaukset.

4 kommenttia:

 1. Jee, varmasti ihanat juhlat! Olispa kiva tietää nimi ;) Meillä nimiäiset 1.11. En malta odottaa, että päästään kertomaan nimet lähipiirille (ja toki muillekin) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syysmasuista voi käydä bongaamassa nimen ;)

   Poista
  2. Oi teillä saattaa olla sit ihanasti jo lunta ristiäisten aikaan.

   Poista