tiistai 16. syyskuuta 2014

Itkuinen yö

Lämpimät tervetuloa toivotukset uusille lukijoille!No tulihan sitä neidillä itkuakin jo vähän kehiin. Oon ensimmäiset viikot ihmetellyt hyvin nukkuvaa tyttöä ja pyrkinyt tietenkin nauttimaan asiasta. Viime yönä pärähtikin sitten ensimmäinen itkuinen yö, jolloin heräiltiin tunnin-kahden välein itkemään. Raukalla selvästi mahavaivoja :(

Syötin, röyhtäyttelin, hieroin pientä massua ja otin lopulta viereen nukkumaan. On vähän paska mutsi -fiilikset kun mietin olenko omalla ruokavaliolla saanut toiselle vatsanpuruja. Nyt lentääkin ruisleivät ja omenat vähäksi aikaa pois ruokavaliosta, jospa se auttaisi, Apuna toivottavasti ovat myös nuo d-vitamiini ja maitohappobakteeri -tipat. On kyllä sydäntä raastavaa katsoa kun toinen selkä karrella yrittää päräyttää kaasuja pois.

Tyttö on kyllä reipas tapaus, ollaan käyty jo kerran kaupungilla ja hän nukkui koko reissun ajan. Myös kävelylenkeillä hän on nukkunut autuaasti. Muutenkin on iltapäiväunet pidentyneet ja ruokailutahti vähentynyt, mutta nälkäiseltä ei onneksi vaikuta. Kait sitä maitoa tulee sitten tarpeeksi.

Oon myös iloinen kuinka jo pystyn kävelemään pitempiä lenkkejä, MELKEIN kuin en olisi synnyttänytkään. Onneksi oman kehon vointi paranee, niin voi paljon huolettomammin tyttöäkin hoitaa kun ei tarvitse jokaisella istumaannousulla irvistää.

Jos jollain sattuu olemaan hyviä vinkkejävauvan ilmavaivojen vähentämiseen, niin vinkatkaa heti :)


3 kommenttia:

 1. Osta vauvalle koliikkipullo. Ne on todella hyviä eikä päästä ilmaa tuttipulloon ja sieltä pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :) Kaapista löytyyki tuollaisia anti colic-tuttipulloja, joita vois käyttää kun tuttipulloa tarvii. Tyttöä syötän kyl tällä hetkellä pelkällä rinnalla, joten noiden testaus jää myöhäisempään ajankohtaan. Viime yö oli jo helpompi, varmaan tuo ruisleivän&omenan pois jättäminen auttaa. Jee :)

   Poista
  2. Okei :D Noniin hyvä, se on omasta ruokavaliosta aikalailla kiinni aina siis jos imettää :)

   Poista