tiistai 23. syyskuuta 2014

Imetyspaitoja

Olen jo alle kuukauden ikäistä neitokaista kerennyt imettää julkisilla paikoilla. Ja silloin pelastuksena on olleet oikeat imetyspaidat joiden avulla en kaikkea paljasta muille ihmisille. Kotonakin on mukavampi kun ei tarvitse paitoja repiä piloille jotta saa syötettyä tytön. Ostin ensimmäiset imetyspaitani Lontoosta Mamas&Papas liikkeestä, ja käytinki niitä jo odotusaikana sillä niihin sai isonkin mahan mahutettua. Paidat näkyy täällä ja täällä.

Käytinki näitä kahta paitaa jo niin ahkerasti, että ne on alkaneet nukkaantua. Siksi olenkin nyt monena iltana katsellut netistä uusia paitoja ja pähkäillyt kuinka raskin useita kymppejä pistää yhteen paitaan :O Imetyspaidat on nimittäin melkoisen kalliita.

Onneksi satuin löytämään Mamamia verkkokaupan, josta löysin kohtuuhintaisia imetyspaitoja. Kotiutin niistä pari ja kumpikin vaikuttaa tosi kivoilta. Toista mallia suunnittelen hankkivani jo useamman, sillä tässä on reilut imetysaukot ja mallilta tosi mukava vastasynnyttäneen röllykällekkin ;)

Kuva
Tämä sininen on se mitä haaveilen saavani useamman. Luonnossa ehkä enemmän petroolinsininen väriltään ja hinnaltaan kohtuullinen n. 30e!

Kuva
Tämä musta on kiva peruspaita, jossa on minun makuuni vähän ahtaat imetysaukot (onkohan tuo edes oikea sana) Mutta eiköhän asiansa aja. Hinnaltaan vain 25e.Et ei ollenkaan paha :)

Nyt kuumottais hankkia näitä lisää ja vielä oikean imetysyöpaidan haluaisin. Mutta ehkäpä sitä hankkis sit vaikka ens kuun palkkapäivänä jälleen lisää :) Toimitus oli todella nopea, parissa päivässä tuli paketti kotiin ja toimitus ilmainen. Eli suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti