torstai 11. syyskuuta 2014

Kotikäynti neuvolasta
Vuhuu! Ollaan oltu tyttären kanssa tasan viikko kotona :) Nopeasti hurahtanut viikko onkin, sillä vierailijoita on käynyt ja ollaan tutustuttu toisiimme oikein urakalla. Neitokainen on osoittanut hurjat yöunilahjansa nukkumalla kahtena iltana jo peräkkäin 4-5h, ennen kuin syö. Ja miehän olen hiukan huolehtinut tästä, mutta onneksi kotikäynnillä saatiin positiivista tietoa tytön kasvusta.


Tosi hyvin meniki tuo käynti, vaikka se aikaisin aamulla olikin 8.30. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan piti herätys pistää päälle, vaikkakin heräsin sitä ennen jälleen. Th toi mukanaan kolme isoa pakettia: Libero-laukun ja paketit Ainulta ja Pampersilta. Innokkaana aukaistiinki heti terkkarin lähettyä pakkaukset :)
Pakkauksista löytyi vauvanhoitotarvikkeita ja iso kasa erilaisia ohjevihkosia. Ei näköjään tarvikkaan välttämättä heti tuttipulloja itse ostaa, kun kerran Ainu sellaisen tarjoaa ilmaiseksi. Vink vink oululaiset :) En tiedä saako joka neuvolasta tuollaisen arsenaalin lahjaksi. Niin ja saatiin kasa ohjelappusia neuvolastakin :)


Mutta niin sitten neitokaisen kuulumiset;

Paino 3940 g , syntymäpaino ylitetty :) Se oli siis 3935g

Varhaisheijasteet ok, aukile ok, kaunis iho, Suu, silmät ja napa siistit. Rintamaidolla paino hienosti nousussa. D-vit+ ulkoilu ohjeistus. Ihana, tyytyväinen vauva

Tyttö antoi hoitajan reippaasti tutkia asiat, vähän naama meni ryttyyn osasta tutkimuksia. Mutta itkuitta meni kuitenkin. Tuo th on kyl tosi mukava ja reilun tunnin aika vierähti tosi nopeasti.

Käytiin kotikäynnin ja viikko kotona kunniaksi syömässä viereisessä kiinalaisessa buffettia. Oli tosi hyvää (en ois uskonut et tulinen kala on hyvää) ja syötiin kyl aika vauhdilla kun jännättiin herääkö tyttö :D Ei käynyt ku vähän hereillä ja tutilla sain kotia asti rauhoittumaan.

Eli meille kuuluu melkein luvattoman hyvää :) Baby bluesit tuntuu olevan jo mennyttä ja tulevaisuus ja nykyhetki hymyilevät todella kauniisti. Miksei tätä ole aiemmin tehnyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti