perjantai 12. syyskuuta 2014

Äidin keho

Raskausaika ja synnytys on melkoista myllerrystä naisen kehossa. Siihen vielä lisättäköön synnytyksestä palautuminen, sekä mahdollinen imetys, niin johan tuntuu oma keho oudolta. Mutta vaikka peili näyttääkin erilaisempaa kuvaa, niin olen todella ylpeä kehostani.
Viimeinen masukuva

Se jaksoi hienosti 9kk kasvattaa rakastamme, vaikka välillä itsestä tuntui kipeältä ja siltä, että saako vauva kaiken tarvitsemansa hyvään alkuun elämässä. Keho sai aikaiseksi terveen, isokokoisen tyttövauvan joka tuo todella paljon iloa elämään jo nyt! Vaaleanpunaista vauvahattaraa täynnä tämä pää.

Keho suoriutui kivuliaasta synnytyksestä, ja on lähtenyt mukavasti palautumaan siitä. Painokin on alkanut tipahtamaan pelkällä imetyksellä. Ja rinnathan ne vasta mahtavat onkin. En voi uskoa, että näillä voi ruokkia tuollaisen pienen ihmisen :) Hullu minä kannustaa itseään kun saa pumpattua maitoa pakkaseen ja toivottavasti luovutukseenkin. Jos minulla on mahdollista auttaa jotain nälkäistä pikkuista saamaan mahansa täyteen, niin totta kai pumppaan keskellä yötä maitoa luovutukseen.

12pvä synnytyksestä

Kaiken kaikkiaan tämä raskaus on saanut minut hyvin tyytyväiseksi omasta kehosta. Eihän tässä missin mitoissa olla, mutta se ei haittaa sillä kehoni on saanut aikaiseksi jotain täydellistä.. Meiän pikkuisen <3

Joten halatkaa ja rakastakaa kehoanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti