perjantai 1. elokuuta 2014

Vauvalle virkattua

Parasta mitä keksin hellepäivinä tehdä oli virkata jotain vauvalle. Sitä kun pystyi tekemään ulkosalla varjossa tai sisällä viileässä. Lämpö on niin tehokkaasti sulattanut aivot, että tuntuu vähän oudolta lapselle touhuta kaikkea lämmintä. Mutta eiköhän tuo talvi kuitenkin tuo kylmyytensä tänne sitten joskus. 

Tässä vähän kuvamateriaaleja tekeleistäni. Noiden virkattujen sukkien/tossujen ohje on muokkaantunut tekemisen myötä, ja voisin yrittää ohjeen kirjoittaa joku kerta ylös. Kukkapantojen kukat on melkoisia tekeleitä, mutta eiköhän noissakin ala käsiala parantua kun vain tekee tarpeeksi usein.


Eilen oli täällä todella komea ukkospäivä, vettä tuli kuin saavista kaatamalla ja ukkonen jyrähteli monta tuntia. Oli ihana nukkua päikkärit tuossa pauhussa. Äitini on joskus sanonut, että parasta mitä ukkosella voi tehdä on nukkua. Taidan olla samaa mieltä :)

P.S. Meiän mahassa möyrijä on sitten päättänyt jälleen kääntyä perätilaan. Eikun pylly kattoa kohti ja toivotaan, että päättää taas muuttaa asentoaan. Liikkuuko jollain toisellakin vauva vielä tässä vaiheessa näin kovasti?

4 kommenttia:

  1. Heips. Oisko siulla ohjeet näihin sukkiin? �� On niin ihanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Johanna. Ikävä kyllä minulla ei ole enää yhtään muistikuvaa miten nuo olen tehnyt. Kun katson kuvaa niin sen muistan että pyörönä olen nuo virkannut ja kantapäässä tehnyt joitain sovelluksia. Lisään tänne ohjeet jos ne olen ylös kirjoittanut johonkin :D

      Poista