perjantai 22. elokuuta 2014

Pientä kuluttamista

Ellokselta koon 56 bodyja.

Aikani kuluksi kävin vähän pyörähtämässä Oulun keskustassa ja löysinkin Seppälästä -50% lapun alta vauvanvaatteita. Ja koska noin halvalla lähti niin kehtasin hankkia jo muutenkin pursuilevaan kaappiin pari pientä vaatetta :) Ellokseltakin päädyin tilaamaan ihanat neutraalimmat bodyt ja uudet pussilakanat, jotka kulta saa sitten vaihtaa sänkyyn ku tullaan synnäriltä.


50 body, 56 legginsit ja ihanat pitkät sukat by Seppälä
 Olen tässä raskauden aikana vähentänyt kahvin juomista urakalla, joten korvikkeita olen hakenut näistä erilaisista teelaaduista. Kirjoitin jo aiemmin vadelmanlehtiteestä, jota juon toiveena, että pystyisi edes jotenkin synnytyksen edistämiseen vaikuttamaan. Päätinpä siis Kuudennessa Maussa vieraillessani ostaa kotiin valmiiksi imetysteetä. Tämä tee sisältää anista, fenkolia ja kuminaa, ja on muuten luomua! Tuoksultaan mahtavaa, mutta maultaan aika mautonta. Mutta eiköhän tuota tule juotua kun ainakin saa nesteitä sitten imetykseen.

Olo on tänään tosi väsynyt. Aamulla ois nukuttanut vaikka kuinka pitkään, mutta päätinpä kuitenkin yhdeksältä nousta ylös. Eilisen illan kellotin taas supistuksia parisen tuntia, mut sinnehän ne taas lopahti. Keho taitaa olla tosi väsynyt tähän supisteluun ja meikän ahertamiseen, joten pitäisi vaan osata ottaa rauhassa. Taitaa olla tänäänkin päikkäreitten paikka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti