tiistai 19. elokuuta 2014

Virkattua värkättyä

Koomaisen yön ja päivän jälkeen ei ole paljoa fiksua sanottavaa. Senpä vuoksi esittelenkin nyt valmiiksi saamiani käsitöitä. Vauva päätti viime yönä jälleen pistää mammat kuriin ja mylläsi siihen malliin, etten unta saanut klo 2-5 välillä. Katkonaisilla unilla ja pienillä päikkäreillä siis mennään tämä päivä. Jospa ensi yö olisi parempi.Virkattuja tiskiliinoja


Tuttinauhoja


Vinkkinä amatööriompelijoille. Ompele tuo nuolten osoittama reuna ennen kuin alat ompelemaan osia nauhaan. Näin estät purkaantumisen! Kantapään kautta opin tuon. 

Yöllä hihittelin sitten näille lausahduksille/vitseille:

Raskausaika on yhtä pissan purkkiin kaappaamista.
***
 Mikä on kouraisurefleksi? 
- Reaktio uusilla isillä, kun he näkevät uuden äidin rinnat.2 kommenttia:

  1. Mitä lankaa käytit noihin tiskirätteihin? :) Oon kans tehnyt itse joskus nuita, mutta vissiin aika huonon langan olen valinnut, kun rättien imukyky on ollut tosi huono. :( ..nuo olis just semmoista sopivaa iltapuhdetta niihin päiviin, kun ei ole mitään tekemistä, muttei haluaisi alottaa mitään isompaakaan projektia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon käyttänyt tuota Bommix Bamboota (bambu 70%, puuvilla 30%). Se on hiukan paksumpaa mitä monen suosima Blend Bamboo. Lankamaailmassa näyttää vieläkin olevan alennuksessa, joten suosittelen testaamaan ;) Mie ainakin oon tykänny ku se on helppoa virkattavaa ja imee hyvin. Noissa räteissähän on viel se et vasta parin pesukerran jälkeen ne alkaa imemään parhaiten. Että jos se auttais siihen imukykyyn?

      Poista