tiistai 11. huhtikuuta 2017

Ainua se olla pitää

Varmasti meille kaikille on tuttu Ainu 
Heiltä löytyvät kaikki tarvittava vauvalle ja äidille, isompia lapsia unohtamatta. 
Olin siis todella iloinen päästessäni kokeilemaan sellaisia Ainun tuotteita, jotka itselle ovat ihan uutukaisia. 

Kotoamme löytyy Ainun tavallisia tuttipulloja, mutta tämä lasinen tuttipullo  herätti heti kiinnostukseni. Kyseessä on siis Ainu MAM Feel good- tuttipullo, joka on tehty kestävästä lasista. Itse pidän lasisista juomapulloista sillä niihin ei tule sitä muovista jälkimakua, mitä joistain muovisista pulloista tulee. En usko että lasten muovisista tuttipulloista samanlaista makua tuleekaan, mutta tuntuu hyvältä ajatus antaa maitoa tälläisestä lasisesta versiosta kun sellaisia kerran markkinoille on tullut.

Tämä pullo tuntuu käteen jämäkältä ja yllättävän kevyeltä. Joten ei väsy käsi vaikka tällä koettaa Pikkusiskoa syöttää. (Hän kun ei oikein tuttipulloista vielä perusta..)


Ainun Hoitovoide ja Sinkkivoide ovat hajusteettomia ja kotimaisia. Ja parasta on kun näitä saa lähes mistä tahansa kaupasta. Ainakin itse olen törmännyt pienissä lähikaupoissa sekä suurissa marketeissa juuri näihin Ainun ihonhoitotuotteisiin. Sinkkivoide toimii hyvin ärtyneelle ja punoittavalle pepulle. Hoitovoidetta sipaisen suihkun jälkeen vauvalle poskiin, sillä niiden iho on hiukan kuiva. Hoitovoidetta on myös näppärä laittaa Isosiskolle kun hänellä pahimpina pakkasaikoina kuivuu iho. Olen myös itselle pistänyt sitä kasvovoiteeksi, kun unohdin mummolareissulla kasvovoiteeni kotiin. Toimii siis koko perheelle :D 


Tutteja Ainulla on joka lähtöön. Itse olen tykännyt näistä ihan minituteista jotka on suunnattu alle 2kk vanhoille lapsille. Ne ei tunnu samalla tavalla aiheuttavan kakomisrefleksiä kuten nuo vähän isommat tutit. Näitä samoja meillä oli Isosiskon aikana ja synnytyslaukkuun eksyi myös Pikkusiskolle vastaavanlaiset.  


Max the Frog  luonnonkuminen purulelu on Pikkusiskolle hitti. Sitä on mukava tuijotella ja imeskellä. Taitaa kutittaa ikeniä sillä tämä lelu aiheuttaa tyytyväistä kaluamista kun sen antaa suun lähelle. Sammakko on suunnattu 4kk eteenpäin, mutta toimii jo nyt 2kk vanhallakin. Tämä olisi tosi kiva vieminen vauvalahjaksi.



Bite&relax purulelu taas on kevyt ja kovempi purtava ikenien kutitukseen. Se on muotoiltu erityisesti etuhampaita tekevien vauvojen tarpeisiin. Tätä Pikkusisko maistelee kyllä, mutta selkeästi tuo pehmeämpi sammakko on mieluisampi tässä vaiheessa.



Ainulle on myös tullut valikoimaan nämä tutit jossa on samassa tuttiketju. Tai ainakaan itse en muista vastaavia esikoisen ajoilta. Heti hoksasin että voin hyödyntää tuttiketjua Isosiskon lelujen kanssa.  Tässä tuttiketjussa kun tuo toinen  pää on tarranauhalla kiinni, niin siitä voi sen tuttilisän ottaa pois ja liittää vaikka lelun siihen tilalle. Tuttiketjun päähän on hyvä laittaa lelu roikkumaan rattaissa olemisen ajaksi, jotta äidin ei tarvitse onkia lelua maasta tai pahimmassa tapauksessa rapakosta. 


Eli tälläisiä pieniä arjen helpottajia löytyy Ainulta.

Yhteistyössä: AINU ja MAMMALANDIA

2 kommenttia:

  1. Tuo lasipullo on hyvä! Meillä ollut nuo käytössä. Hauska tuo sammakko!

    VastaaPoista