keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Pikkusisko 2,5kk

Näin kauniina aurinkoisena päivänä olisi ihanaa ulkoilla tyttöjen kanssa, mutta flunssa on tarttunut koko naisväkeen. Joten kökötetään siis sisällä siihen asti, että pahin tauti hellittää. Nyt minulla onkin hyvin aikaa kirjoittaa Pikkusiskon kuulumisia teille.


Pikkusisko on oppinut nauramaan ääneen ja vähänkö se on hauskan kuuloista höhötystä. Ensin hän naureskeli kun pörisytin hänen massuaan ja kohta hän jo hörähteli siskoaan katsellessaan. Niin lutuisen kuuloista nämä ensimmäiset naurut <3 

Hän myös kujertaa ja juttelee kovasti ihmisille, mutta myös sitterin lelu saa aikaan porinaa. Kovasti hänellä juttua riittääkin ja ilmeet vaihtelevat suloisesti porinan aikana. Nyrkit ovat löytäneet suuhun ja niitä imeskellään välillä sellaisella antaumuksella, että kuolaa lentää. Ollaan otettu välillä purulelujakin imettäväksi jotta kädet eivät menisi ihan kuiviksi.

Pikkusisko on myös päässyt sohvalla kääntymään mahalta selälleen, mutta sen pistän vielä vahingon piikkiin kun hän nostaa päätään niin korkealle. Hän myös tosi tanakasti seisoo jos häntä seisottaa sylissä. Nyt on myös sylissä hypittäminen alkanut kelpaamaan. Aiemmin hän katsoi silmät järkytyksestä suurina jos hiukan nostelin sylissä ylöspäin. Nyt häneltä välähtää jo ilkikurinen hymy kun tätä tehdään. 

Äidinmaito maistuu hyvin hänelle, mutta hän ei kyllä ole samanlainen tissiposki kuin Isosiskonsa oli. Hauska huomata tälläinen juttu missä tytöt on erilaisia. Näitähän erilaisuuksia/samanlaisuuksia tulee enemmän esiin, kunhan Pikkusisko vain kasvaa isommaksi.

On myös mukava huomata kuinka rennompi äitinä on nyt toisen lapsen kohdalla. Harvasta asiasta stressaa samalla tavalla kuin esikoisen kohdalla, mutta on kyllä niitäkin asioita joista pitää huolehtia. Kuten esimerkiksi tsekkailen nukkuvaa vauvaa varmaan ihan yhtä usein kun esikoistakin. Hengitystä kans seurailen öisin, eli kuuluuko tuhinaa vierestä. Nyt nuhaisena se onkin extrahelppoa kun reppanalla on nenä vähän tukossa. Toivottavasti se alkaakin pian helpottamaan sillä 1,5 viikon päästä olisi neuvola, jossa olisi luvassa rokotuksia.

Sellaisia kuulumisia meiän rakkaalta murulta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti