tiistai 20. tammikuuta 2015

Touhutiistai

Tämä päivä ollaan menty ja touhuttu useammankin päivän edestä, vaikka mittari näyttää -17 astetta pakkasta. Aamu alkoi mukavasti vasta seitsemän aikaan, joten ylösnouseminen ei ollut läheskään niin takkuista. Herätyksiä yöllä oli kuitenkin jonkin verran.

Heti aamusta lähettiin testaamaan läheisen kuntosalin äiti-vauvalihaskuntojumpan, ja voin sanoa et pikkaisen tuntui! Kädet, vatsa, jalat, selkä täristen siellä koitin tuota kahvakuulaani nostella :D Hiki tuli ja Tytärkin naureskeli pariin otteeseen innostuneena. Harmin paikka että 45min tunnista Tytär jaksoi vain 40min ja lähin nopeasti ulos kun väsyitku alkoi. Onneksi pikaimetys pukkarissa ja vaunulenkki kotia taannutti Tyttären päikkäreille. Siinä välissä oli myös minun tankkaukseni pinaattikeiton muodossa, ja vuorossa oli myös Esikkokerho.

Meinasi jänskättää mennä sinne, sillä Tytär ei nukahtanut sitä ennen uudestaan. Mutta onneksi sain hänet heiluteltua uneen, jota jatkui ensimmäiset puoli tuntia kerhon alusta. Sitten Tytär olikin ihanan reipas ja tuli syliin kattelemaan isompien vauvojen touhuja. Suurin osa siellä oli 8-10kk vanhoja, joten tuntui oudolta katsella kun toiset seisoskeli ja konttaili ympäriinsä! Tytär kävi välillä lattialla tekemässä tuttavuutta toisiin, mutta täältäkin lähettiin hiukan aikasemmin pois kun väsyitkut meinasi alkaa.

Kaikenkaikkiaan kivoja juttuja kumpikin, saapa nähä tuleeko näistä tiistaista nyt tälläisiä touhutiistaita ;)

Hyppykiikku on pop!

2 kommenttia:

  1. Aktiiviset päivät on kivoja, pääsee vähän kodin ulkopuolelle. Ainut miinus on se, että jos pitää mennä aikataulun kanssa, voi tulla just väsykitinää tai muuta vastaavaa. Meilläkin oli tänään Ekavauva-kerho :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan se nuissa aikatauluissa on huonoa, kun ei tän ikäiset vielä niin täsmällisesti nuku. Ei ainakaan meillä :)

      Poista