perjantai 2. tammikuuta 2015

Vuoden 2015 aloitus

Tämän vuoden vaihtuminen tapahtui hyvin mukavissa merkeissä, makoilin sängyssä tyttöä imettäen kun kello löi puolen yön. Ulkona oli koko sisarusparveni perheineen poksauttelemassa ilotulitteita ja mies kävi suukottamassa uuden vuoden kunniaksi. Oli hurja tunne kun ajatteli, että tasan vuosi sitten tein raskaustestin (31.12.2014) ja nyt sen tulos köllöttelee vieressä <3

Tytär on näköjään päättänyt aloittaa tämän vuoden samalla tavalla kuin äitinsä, eli aloitti liikkumisen. Tänään hän pääsi hallitusti kääntymään selältä vatsalleen, ja mahalla ollessaan vielä nosteli pyllyäänkin kuin olisi ryömimään menossa. Nyt sitä aletaan varomaan kahta tarkemmin tytön sohvalla,hoitopöydällä ja sängyssä olemista!

Eilen vielä harjoiteltiin pungertamaan...

.. ja tänään päästiin heti aamusta kääntymään!

Niin ja tosiaan minullakin on nyt tarkoitus alkaa liikkumaan enemmän, sillä sain kuntosalikortin aktivoitua. Viime vuosi oli odotuksen vuosi, tämä vuosi voisi olla treenaamisen vuosi!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Oon muutaman kuukauden seuraillut blogiasi, se on tosi ihana!:) nyt ajattelin kommentoida ekaa kertaa kun meidänkin elokuussa syntynyt neiti oppi tänään kääntymään massulleen! Tälläistä ilmotusluontoista asiaa vain :D ihanaa uutta vuotta sinulle ja jatka samaan malliin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ja kumarrus :) Ja onnittelut teillekki vauhdikkaasta vuoden aloituksesta.Kohta sitä saapi urakalla perässä juosta kun aletaan ryömimään ja konttaamaan..jaiks :D

      Poista