perjantai 16. tammikuuta 2015

She keeps rollin´

Pipo päässä ettei pää kolise

O..ou..Meillä on opittu uusi taito mikä on mahtavaa, mut samalla aiheuttaa hitusen harmaita hiuksia. Tytär nimittäin oppi pyörimään/rullaamaan, eli liikkumaan mahalta selälleen taktiikalla. Onneksi tätä ei vielä kauheasti oo keretty tekemään, mut kylläpä alkoi erillä tavalla imurikin laulamaan ja johdot katoamaan lattialta. Ihan vain siksi ettei tyttö niihin vahingossa jo osuisi. Onneksi tätä taitoa ei selvästikkään haluta joka päivä viel harjoitella ;)

Uuden taidon oppiminen on selvästi väsyttävää, sillä olen havainnut sen yhden päivän jälkeen, että Tytär pitää saada unille mieluiten 1,5h välein. Varsinkin kun hän on nyt ottanut tavaksi puolen tunnin päästä herätä. Parhaiten sain,lähes kolmeksi tunniksi, tainnutettua kun kävin kaupungilla pyörimässä vaunujen kanssa! Ei sillä etteikö olisi ollut mukavaa, mutta lompakko ei nauti yhtä paljon :)

Sainpa kuulla tässä yllättävän pyynnön, joka myös on aiheuttanut harmaita hiuksia. Minut pyydettiin pienen pojan kummiksi <3 Kunniatehtävä ja ilolla otan vastaan, mutta vähän aikaisemmin olisi voinut kysyä ettei tarvitsisi kuumeisesti lahjaa etsiä pakkassäällä.. Ja ne juhlavaatteetki..ääks!
Et terveiset vaan meiän ovelalle! Tämä muistetaan ;)

1 kommentti: