torstai 8. tammikuuta 2015

Päivämme 4kk ikäisenä

Olen tykännyt lukea toisten postauksia omista päivistään, ja päätin kerrankin toteuttaa samanlaisen meidän päivästä! Tähän on varmasti mukava palata sitten, kun Tytär on taas pari kuukautta vanhempi.


6.45 Herätys. Imetin tyttöä sängyssä ja noustiin vaihtamaan vaippa. Sitten keitettiin aamukahvit ja Tytär pääsi leikkimään leikkimatolle. Join aamukahvini ja neuloin samalla, kun tyttö ihmetteli lelujaan. D-vitskutkin muistin antaa :)


7.15 Nappasin Tyttären manducaan ja pistettiin pyykikone laulamaan.

Kaurapuuroa mustikoilla ja kookosöljyllä. Parasta!

7.45 Imetin Tytärtä ja syliteltiin ja halittiin. Ihan parasta saada Tytär nauramaan kunnolla :D Sitten Vaihdettiin päivävaatteet ja vaippa, tein aamupalapuuron ja laitoin samalla tiskit.


8.15 Tyttären aamu-unien aika. Imettelin ja kokeilin pistää vaunuihin..eiii takaisin syliin. Sitten kun siinä nukahti kunnolla, niin siirsin vaunuihin. Unten aikana neuloin lisää, pistin pyykit kuivumaan ja vähän datailin. Unet loppuivat jo klo 9, eli taas 30min unet. Ei auttanut vaikka koitin heijata takaisin uneen.

Kinkkumunakas tomaatilla ja kurkulla

9.15 Imettelyä, vaipan vaihtoa, leikkimistä, minä syön lounasta. Tytär testaa ekaa kertaa nokkamukia ja tosi hyvin menee! Leikkimatolla ollessaan Tytär pääsee kääntymään mahalta selälleen. Sitä treenaillaan ja leikitän leluilla.

Nokkis kelpaa hyvin

10.45 Nukuttaminen päikkäreille tapahtuu jälleen sylissä imettäen. Vartissa nukahtaa ja siirrän omaan pinnasänkyynsä nukkumaan.

Unta riitti 11-12.40 ja sitten jälleen leikittiin ja vaihdeltiin vaippaa.

13.00 Syötiin miehen kaa ja sit Tytärki sai taas syyä. Sen jälkeen hengailtiin leikkimatolla, vaihdeltiin vaippoja, naureskeltiin koko porukka yhdessä ja vietettiin koko perheen aikaa.

16-18 Ei mitään hajua, sillä olin salilla :) Oli syönyt nokkamukista kaiken maidon ja oli nukahtamaisillaan kun tulin kotiin.

Salilaukku valmiina 

18. 20 Syötiin miehen kaa ja sitten alkoikin Tyttären iltapuuhat. Vaihdeltiin pyjama päälle ja syliteltiin oikein antaumuksella.

19.00 Alkoi yöunille nukuttaminen sylissä imettäen. Lopuksi vein pinnasänkyynsä ja viel siinäki imettelin, kunnes nukahti lopullisesti klo 20.10

Sellainen päivä tänään, toivottavasti yöstä tulee yhtä hyvä kuin edellisestä :)

2 kommenttia:

  1. Sulla on hyvä aika syödä päivällistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan tuos pari tuntia väliä aamupalaan :D Söin siinä kymmenen maissa, ennen kuin tytön nukuttaminen alko.

      Poista