maanantai 29. joulukuuta 2014

Vauvavakuutus!?

Ollaan tässä miehen kanssa pohdittu, että kannattaisiko tässä vaiheessa hankkia vielä vakuutus vauvalle? Tytär on mukavan terveenä pysynyt pientä nuhaa lukuunottamatta, eikä synnytyksessä tullut komplikaatioita. Lähellämme on terveyskeskus, jonne uskon helposti pääsevämme. Mutta kun tulevaisuutta ei tiedä, mitä jos tyttö alkaakin sairastelemaan korvatulehduskierrettä? Tai jos hänelle kuluu paljon rasvaa atooppiseen ihoon?

Ei keretty/muistettu/jaksettu hankkia vakuutusta silloin kun Tytär vielä mahassa kelli.. Jolloin siitä olisi ehkä enemmän ollut hyötyä?

Onko teistä kukaan hankkinut vakuutusta vasta kun lapsi on syntynyt? 

Allekirjoitan täysin tästä linkistä löytyvät ajatukset mielenrauhasta, jonka vakuutus toisi:

Vauvavakuutus

4 kommenttia:

 1. Me hankittiin pohjolasta ennen syntymää. Aiotaan vaihtaa Lähitapiolaan kunhan poika on tarpeeksi vanha siihen. Mahto olla 2kk se raja. Tapiolaa kehutaan joka paikassa ja meillä on jo kotivakuutuskin sieltä, ja aina ollaan saatu nopeasti korvaus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois kyl jättää tuonne Lähitapiolaan tarjouspyyntöä, jos se kerran niin kehuttu on :)

   Poista
 2. Me otettiin vakuutukset jo ennen syntymää varuilta, koska kyseessä tuplat. Vakuutuksesta on ollut tähän mennessä pieni hyöty, kun vauvat joutuivat olemaan osastolla syntymän jälkeen. Sairauksia en onneksi ole vielä ollut.

  Minäkin mietin noita korvatulehduksia yms. kun ne on niin hirmu yleisiä. Itsellä eikä miehelläkään tosin ole ollut ongelmia korvien kanssa. Jos päätätte vakuutuksen ottaa, niin kannattaa tarkistaa, että vakuutus korvaa noi korvaongelmat, koska lapsen syntymän jälkeen monet vakuutusyhtiöt saattavat heivata ne pois korvauksen piiristä - etenkin jos on jo ollut jotain ongelmia ja sitten lähtee vakuutusta hankkimaan. Eli tarkkana saa olla!

  Meillä vakuutukset Pohjolasta, koska siellä mun koti- ja tapaturmavakuutus. Saatiin ihan hyvällä hinnalla noin 250€/vauva, joka oli huomattavasti parempi kuin muilla, mitä tarkasteltiin. Toki hintaan vaikuttaa moni seikka esim. muut vakuutukset ja onko ne samassa yhtiössä. Pohjolassa pystyi valitsemaan ihan peruspaketin ns. sairauskuluvakuutusta/hoitoturvaa ja sitten ottaa semmoisia extroja, mitä voisi kuvitella tarvitsevansa. Niistä tulee toki lisähintaa - me otettiin joitain extroja eli peruspaketti olisi ollut vielä edullisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuulostavan paketin ootte kyl saanut :) Pitää selvitellä tuo mitä ne nyt rajaisi pois, vaikka ei olla sairasteltu onneksi. Tytön ihoa vaan välillä on saanut rasvailla, mut mulla on itselläkin kuiva iho talvella..

   Poista