perjantai 26. joulukuuta 2014

Ensimmäinen joulu

 Nyt on takana Tyttären ensimmäinen joulu, joka meni yllättävän hyvin. Aattopäivä oli rauhallinen ja puuhailin jouluruokia valmiiksi, samalla kun mies ja Tytär nauttivat toistensa seurassa. Mummo ja pappa saivat käydä kahdestaan joulukirkossa. Pukkia tyttö ei pelännyt, mutta hän menikin nukkuvana pukin syliin ja heräsi kesken valokuvauksen.

 Kuten kuvasta näkyy Tytär on ollut kilttinä :) Tuosta kuvasta puuttuu vielä osa lahjoista! Kiitos tontuille muistamisesta, en muista että pitkään aikaan olisi noin paljon paketteja ollut kuusen alla. Oltiin vissiin koko perhe tosi kiltteinä ;)

Joulupäivänä tuli sisarukseni jouluruokailemaan, ja silloin sitä vilinää ja melskettä oli. Tytärkin väsähti todella nopeasti ja nukkui useita päikkäreitä. Minustakin oli mukava livistää melusta rauhalliseen makuuhuoneeseen imettämään tyttöä ja vahtimaan hänen untansa. 

 Aamuisin Tytär herätti minut kuuden jälkeen, joten saimme rauhassa leikkiä kahdestaan pirtin lattialla. Isäni koira oli vielä nukkumassa, joten ei tarvinnut sen yli-innokkuudesta huolehtia. Uudet lelut kiinnostivat ja niitä maisteltiin ahkerasti.


Tänään ajelimme takaisin jo kotiin, ja kävimme koko perhe joulusaunassa omassa kodissa. Tai no Tytär pääsi suihkuun ja pyörähti kanssani saunan puolella lämmittelemässä. Mummolassakin käytiin saunakylvyssä, ja ensimmäistä kertaa tyttö hihkui kylvyn aikana <3

Ihana ja tunnelmallinen joulu takana! Luntakin tuli luonnon kaunistukseksi, harmi vain että oli niin kovat pakkaset etten kehdannut tytön kanssa ulkoilla. Toivottavasti nyt lauhtuu :)

Miten muiden ensimmäiset joulut meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti