torstai 11. joulukuuta 2014

Kuvakuulumisia

Nyt on kyl sit huonoin yö pitkään aikaan takana.. Nukkumaan pääsin n23 aikaan ja herätyksiä oli kahden tunnin välein, ylös noustiin aamulla n. 7.15.. yh yh. Meinaa väsyttää, vaikka mies anto päikkärit nukkua rauhas. Tytär on kans ollu itkuinen, syynä on varmaan hampaat tai 3kk rokotteet.  Onneksi päivään kuuluu monia ihania hetkiä. Tytär on löytänyt oman äänensä ja hän juttelee jo usein, tänään hän kiljahteli leikkimatollaan pitkän tovin. Joskus yölläkin herään siihen kun hän juttelee tai naurahtelee unissaan. Kääntymistä selältä mahalleen harjoitellaan kovasti ja hän pääsee jo hyvin kyljelleen, mutta käsi tuppaa olemaan edessä. Mahalla ollessaan hän vetää kätensä tuohon sivulle ja potkii hurjasti jaloillaan.

Leikkimatolla viihdytään melkoisen hyvin. Tuon ihanan pyjaman hankin muuten siihen aikaan, kun sain tietää olevani raskaana. Tuo on niin suloinen, koska siinä on pieniä poroja ja kettuja. Hyvin sopii meiän pohjoisen tytölle.

Tälläiset varpaanlämmittimet sain itsellenikin jo tehtyä. Tosi kivan väriset, mut kuumahan noissa tulee :) Haaveissa on värkkäillä itselle sellaiset polvipituiset raitasukat. Eiköhän se tästä kun vain aloittaisi.. Mutta katsotaan sitä sitten kun saadaan yöuneihin taas vähän pituutta enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti