maanantai 8. joulukuuta 2014

3kk neuvolakuulumiset

No niin vihdoin pääsin koneen ääreen kertoilemaan vähän viime viikon neuvolakäynnistä. 3kk neuvolassa tosiaan käytiin ja otettiin tytölle kaikki kolme asiaankuuluvaa rokotetta: rota,pneumokokki ja yhdistelmärokote(hinkuyskä,kurkkumätä,jäykkäkouristus,polio, aivokalvontulehdukset) Rota maistui yllättävän hyvin ja piikitykset meni onneksi nopeasti ohi pienellä itkulla. Lohturintaa annoin niin talttui itkut nopeasti.

Pituutta Tyttärellä on jo 62,7cm ja painoa 7445g. Tosi hyvin on taas kasvanut, plussakäyrillä mennään. Mutta se ei olekaan ihme kun sen verran paljon tyttö ruokailee. Nyt on selkeästi tiheän imun kausi sillä yhdesti yössä herääminen on vaihtunut 2-3krt ja päivällä nassutetaan melkein tunnin välein. Mut tärkeä kausi, sillä tämän avulla Tytär varmistaa että maitoa riittää.

On kyllä hurjaa kun parin viikon päästä Tytär on jo 4kk, ja sain luvan aloittaa iltapuurot halutessani. Mihis se minun pikkuinen vauvanrääpäle on mennyt? Tilalla on naureskeleva,jutteleva,pomppiva, istumaan punkeava, leluihin tarttuva, kuolaava pieni neitokainen <3  Taidanpa vielä siirtää hamaan tulevaisuuteen päätöksen teon tuosta kiinteän aloittamisesta ja nautin imetyshetkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti