lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulunalus puuhailujaOlen tosissaan innostunut nyt neulomisestakin! Varmaan siksi kun olen saanut hyviä neuvoja kädestä pitäen..sekä voihan villasukka!-yhteisön vuoksi. Se on turhankin koukuttava paikka, kun tuntuu et kaikkea pitäisi saada itselle. Tälläiset merinovillaiset lapaset ja villasukat sain nyt joulun alla tytölle valmiiksi. Seuraavaksi pääsenkin taas aikuisille tikuttelemaan.

Tytärkin on ollut ahkerana ja opetellut nautiskelemaan kirjoista. Erityisen herkulliselta vaikuttaa tuollainen pehmeä,rapiseva perhos-kirja. Hän katselee myös tosi tarkkaavaisesti kun luetaan kirjoja, sekä tarkkailee suuni liikkeitä puhuessani. Saapa nähdä milloin äidille tulee vakava kilpailija porisemisessa.

Vietetään tänään mieheni kanssa 2vuotis kihlajaispäivää! Mitään erikoista ei ole luvassa, mutta pitää suikata vaikka pari extrasuukkoa kun Tyttären silmä välttää ;)


2 kommenttia:

  1. Hyvää kihlajaispäivää teille! Meidän likka tarttis kans pehmokirjan, en vaan uskalla ostaa mitään ennen joulua, sillä varsinkin oma sukuni on melkoisen innokasta lahjanosteluporukkaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) No se hyvä puoli on et jos pukki ei kirjaa tuo, niin voi alennusmyynneistä sellaisen löytää edullisemmin. Mieki jännään tuleeko samoja tavaroita lahjaksi..epäilen et Tytär on kilttinä ollut ;)

      Poista