tiistai 16. joulukuuta 2014

Pieni nuhanenä

Nyt se sitten saapui meillekkin, nimittäin nuha Tyttärelle. Sairastelin itse joku kuukausi sitten nuhakuumeen, ja tytölle ei siitä tullut kuin ihan pikkuriikkisen tukkoisuutta. Nyt sitten hengitys rohisee ja siihen kun lisää vielä hampaidentekokivun, niin kitinää on ollut ilmassa. Onneksi pystyin konsultoimaan lääkärikaveria niin puolet huolesta jäi siihen juttutuokioon.

Olen Tyttären suureksi harmistukseksi tyhjennellyt hänen nenäänsä nenäfriidan avulla useita kertoja päivässä, ja tarjonnut tavallista useammin rintaa. Lämpöäkin olen mittaillut, mut sitä ei onneksi ole ollut. Tytär on saanut nukkua päikkäreitä sylissäni, jotta onpi mahdollisimman kohoasennossa. Toivottavasti näillä pienillä lisähommilla saisi flunssan lyhentymään niin, ettei sitä enää jouluna olisi.

Onneksi Tytär on tosi reippaana ja iloisena. Hän kylläkin väsyy nopeammin ja silloin on kovat kitinärutinat. Itselläkin meinaa itkettää kun on toisella kipeä olo, ja itkua ei meinaa saada loppumaan. Toivon niiiin paljon, että tämä olisi pian ohi.
4 kommenttia:

 1. Voi ei :( Toivotaan, että hän parantuu pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, on kyl kurja olo itselläkin kun ei voi paljoa auttaa :/

   Poista
 2. Paranemistoivotuksia täältäkin! Toivottavasti ei ainakaan sitä lämpöä nosta ja loppuis nuhakin pian.

  VastaaPoista