tiistai 2. joulukuuta 2014

Sekametelisoppaa

Suuret oli visioni tehdä tänne blogin puolelle pienten vauvojen joulukalenteri, mutta eihän tältä omalta kullalta liikene turhia aikoja. Siksi suunnitelma muuttui sellaiseksi, että tipauttelen nyt joulukuun aikana keksimiäni juttuja postausten lomaan.

Usein muuten tässä kohdassa lukemani blogit hiljenee, ja nyt ymmärrän syynkin. Onhan tässä vaiheessa jo huonolla tuurilla pahat univelat kun ei olla yli 3kk nukuttu kunnolla ja vauva kehittyy sellaista tahtia, ettei sitä aikaa kehtaa vain koneella käyttää :)

Minulla on varsinkin tuota, että tytölle koitan hänen hereilläoloajan keksiä yhteistä tekemistä. Ja tuosta on alkanut tulla jo vähän suorittamisen makua suuhun.. Olen pööpöillyt kotosalla neidin kanssa pitkään, siksi olenkin nyt pikkuhiljaa opettanut tyttöä viihtymään yksin leikkikaaren alla (tää on helppoa kun toinen viihtyy siel sen 10min) ja olen treffaillut muita äitejä. Vielä olisi lähellä oleva Esikko-ryhmä ja perhekahvila testaamatta. Pitäähän sitä koettaa olla välillä muutakin kuin se äiti, varsinkin kun tyttö enemmän ja enemmän kiinnostuu maailmasta. Enää hän ei ole se pieni vastasyntynyt, jolle riitti äidin syli.

Torstaina meillä on jälleen neuvola, ja voisin sen jälkeen kertoilla vähän kasvukuulumisia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti