lauantai 15. heinäkuuta 2017

Täällä ollaan!

Heipä hei kaikki lukijat, jotka olette uskollisesti käyneet kurkkimassa hiljaista blogiani. Olen kärsinyt voimakkaasta valkoisen paperin kammosta eli kirjoittaminen on takunnut pahasti. Olen sen sijaan ommellut urakalla kaiken vapaan aikani mitä minulla on.


Tytöille kuuluu hyvää ja heidän sisarusdynamiikkansa on kehittynyt ihanasti. Pikkusisko kikattelee pelleilevälle Isosiskolle kovaan ääneen ja molemmat nauttivat yhteisestä köllöttelystä lattialla. Pikkusisko on Isosiskonsa tavoin alkanut liikkumaan rullaten. Eli hän pyörii ympäri lattiaa ensin mahalleen ja sitten selälleen, mahalleen, selälleen jne. Verhoja hän menee innokkaasti nykimään ja kikattaa riemastuneena kun torun. Isosiskolla on melkoisen uhmakas vaihe menossa ja meillä tahtoo mennä kapulat ristiin usein. Kumpa se vaihe helpottaisi pian.


Miehen kanssa ollaan käyty jälleen treffeillä nauttimassa aikuisten ajasta ja se olikin ihana ilta. Testasin ensimmäistä kertaa Kesän saunan joka on veden päällä kelluva sauna. Oli todella hauskaa :)

Olen tässä miettinyt lopettaisinko blogini pitämisen vai tyytyisinkö silloin tällöin päivittämään tätä? Olisi mukava kuulla ihan kommenttina jos toivot minun jatkavan tämän pitämistä. Ehkä siitä saisin jälleen draivia kirjoittamiseen :)

4 kommenttia:

  1. Jatka vaan. Välillä käyn aina lukemassa. Mukava blogi. T. Päivi

    VastaaPoista
  2. Heippa, käy toki kirjoittelemassa edelleenkin :) (Itselläkin kaikki blogijutut olleet nyt tosi vähäisiä enkä lukemassakaan ole juuri käynyt, mutta sitten kun taas "huvittaa" niin luen kaikki lukemattomat jutut ja päivittelen omaakin.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tässä on selkeästi havaittavissa samaa :) Ei kerkeä oikein koneelle kunnolla istahtaa näiden kahden kanssa.

      Poista