torstai 5. toukokuuta 2016

Äitienpäiväkortti taaperon tapaan


Tänä vuonna Tytär on pystynyt olemaan enemmän mukana äitienpäivä askarteluissa, joten mummoille lähtee nyt tytön tekemät lahjat ja kortit sunnuntaiksi.

Kestokassit aloitettiin jo reilu kuukausi sitten piirtämällä tekstiilitusseilla kankaalle, jonka sitten ompelin kassiksi päikkärien aikana. En muistanut ottaa kuvaa valmiista tuotoksista vaan kerkesin jo toisen lähettää postissa ja toinenkin odottaa paketissaan.

Kortti väkerrettiin tänä vuonna hiukan monimutkaisemmin kun taitojakin alkaa löytymään. Viime vuoden korttia voit käydä katsomassa täältä.

Tytär sai leikata perhosen osat saksilla äidin kanssa ja maalata perhosen siivet. Sekä liimata perhosen vartalon paikoilleen sekä piirtää äidin kanssa perhoselle iloiset ilmeet. Minä siis ainoastaan auttelin kaverina ja kirjoitin taakse äitienpäivä toivotukset.Vinkki: Saksilla yhdessä leikkaaminen onnistuu parhaiten kun lapsi istuu sylissäsi. Laitat ensin lapsen sormet oikein saksille ja sitten oman kätesi päälle. Sitten vain sakset suoraan ja leikkaamaan. Muista sanoittaa lapselle milloin sakset pitää avata ja milloin sulkea. Kohta lapsi osaakin itse avata ja sulkea saksia eli leikata toisin sanoen :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti