tiistai 25. elokuuta 2015

Kuulumisia häämatkalta

Hola!
Kuumia terveisiä täältä Barcelonasta. Ollaan oltu täällä nyt yli viikko ja vielä olisi 8päivää jäljellä. Kaikki on mennyt tosi hyvin. Mitään ei ole pöllitty eikä kukaan meistä ole palanut auringossa.

Lennettiin Finnairilla tänne ja Tytär nukkui koko lentomatkan Helsingistä tänne. Ei siinä vielä tullut pelkäämääni itkuraivokohtausta, ei edes tunnin kestäneellä Oulu-Helsinki välillä. Peukut pystyyn että yhtä hyvin menisi paluumatka.



Ollaan lähes joka päivä käyty jossain. Testasimme jo tosiaan eläintarhan, Park Guellin ja eri katetraaleja. Sagrada Familia aiotaan käydä vielä sisältä katsomassa sekä Tibidabon ja Montjuicin maisemat. Tibidabossa sijaitseva huvipuisto on harkinnassa.



Ollaan täällä reissussa myös syöty "hyvin ". Eka viikko maisteltiin kaikkea mitä haluttiin ja nyt palattiin takaisin fiksumpaan ruokaan. Täytyy myöntää että se yksi vohveli jossa oli jäätelöä, bountya ja vanilijakastiketta jäi sellaiseksi herkuksi että maistelis uudestaankin mielellään.



Mut sellaista täällä. Mitäs sinne? Ens viikolla muuten juhlitaan Tyttären 1-vuotispäivää! Suunnitelmissa on koettaa ottaa ihania rantakuvia tytöstä sekä leikkiä leikkipuistoissa ja herkutella Vesimelonikakulla! Sitten Suomessa juhlitaan suvun ja ystävien kanssa.

3 kommenttia: