torstai 26. helmikuuta 2015

Kuinka puhdistaa syöttötuoli ekologisesti?

Olen pohtinut, että miten syöttötuolin puhdistaisin. En halua että tytön ruokaan joutuisi vielä lisää myrkkyjäämiä puhdistusaineista, sillä niitä varmasti tiskikoneesta jää astioiden pintaan. Mutta pelkällä vedellä ei saa ruokatahroja irti kuin tuoreeltaan. Ja enpä ole vielä kertaakaan joutanut niitä heti pyyhkimään. Ensiksi menee nimittäin tyttö pesulle.

Siksi ilahduin todella paljon löytäessäni Oulusta Mummi ja Minä-sarjaa! Löydön tein Kaira housesta ja oli ihana päästä nuuhkuttelemaan noita karkkituoksuja. Lakritsipommi on juuri nimensä veroinen, karkinhimo iski kun tätä haisteli.
Näin ihanaan pakettiin vielä pistivät ostoksemme <3 Mummi ja minä- pesuaineet eivät sisällä zeoliittiä, fosfaattia,keinotekoisia väri-hajuste -ja säilöntäaineita. Eli ovat reilusti parempi vaihtoehto syöttötuolin pesuun kuin normipesuaineet.

Näppärin puhdistustapa on nyt ollut loraus lakritsipommia ja hinkkaus "karhunkielellä" ja sitten viimeistely puhtaalla tiskiluudulla. Ja on lähtenyt kurkunpalat ja maissinaksut :) Nyt ehkä uskaltaa testata mustikkaakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti