keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Valmistautumista laneihin...

... nimittäin ompelulaneihin! Kun sellaiset tässä lähellä järjestetään, niin päätin lähteä ompelemaan puoleksi päivää ihan häiriöittä. Samalla voin kysellä neuvoja osaavimmilta ihmisiltä ja ehkä tehdä myös kangaslöytöjä.

Ompelulaneihin on tulossa Iloinen kettuliini- liike myymään kankaitaan ja niitä olenkin jo ihastellut pariin otteeseen . Jospa sieltä kotouttaisi itselle vaatekangasta tai jopa kokonaisen vaatteen. Saa nähdä kuinka tehokkaasti saan tehtyä valmista ja löydänkö itselleni mieluisen kaavan jota kokeilla. Ehtaa en kerkeä enää tähän hankkimaan.

Olen tänään jo leikellyt hiukan kankaita, jotta kaikkia kankaitaan ei tarvitsisi raahata mukana. Paitsi nyt kun kaappia katsoin niin tosi vähän on enää sellaisia tosi kivoja kankaita joista saa kokonaisia vaatteita. Monet alkaa olla jo tilkkukunnossa. Eli kohta saisi alkaa jälleen satsaamaan lisäkankaisiin :)


Tälläisiä t-paitoja on Tyttärelle tulossa kesäksi koossa 92. Tuosta Noshin polku- kankaasta tulee myös housut. 

Nyt vielä kun keksisi kivan sortsiohjeen taaperolle niin olisi ainakin pari kesäasua odottelemassa kuumia päiviä. Jos jollain lukijalla on hyvä ohje niin vinkatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti