sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Arkihaaste 5-7.päivä

Tämä haaste meni kyllä mönkään. En millää kerennyt joka päivä kirjoittamaan erillistä postausta. Sen vuoksi kirjoitankin nyt loput päivät pötköön.


Perjantai

Ajeltiin Tyttären kanssa kotiin ja käytiin sen kunniaksi koko perhe syömässä. Suosittelen ihan täysillä Cafe Liljaa, sillä sieltä alle 4- vuotias saa oman annoksen kun aikuinen syö siellä. Antavat myös halutessasi lapselle pillimehun ja muutenkin meno on todella lapsiystävällistä :)

Lauantai

Otin omaa aikaa ja kävin kirppiksellä myymässä tytön vanhoja vaatteita. Tosi nopeasti meni myyntiaika ja paljon pääsi ihanuuksia uusiin koteihin.

Selkeästi ei perusvaatteet liiku jos on paljon lastenvaatteiden myyjiä. Ainoastaan hiukan erikoisemmat kiinnostaa. Hilpaisin vielä Metsolasta vähän kangasta ja viimeistelin sillä tuon kuvassa näkyvän Pikkukarhun tilkkupeiton.

Sunnuntai

Tänään juhlittiin pienen miehen ristiäisiä ja komean nimen poika saikin.  Hän on nyt mieheni ja minun toinen yhteinen kummilapsi ja minun 7. kummilapsi. Herkkiä juhlia nämä kastajaiset.. vaikkakin Tytär piti huolen etten taaskaan kerennyt herkistelemään. Hän nimittäin peuhasi serkkupoikiensa kanssa ja välillä huuteli "äitiä". Onneksi ristiäisten juhlaväki oli rentoa eikä tämä tuntunut haittaavan.

Nyt lähdemme vielä ulos nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta. Sitten kotosalla ihastellaan virpomisoksia, sillä meillä kävi 5 ihanaa trullia. Vihdoin! Olen monta pääsiäistä odotellut pääsiäisnoitia ja nyt he kävivät kun en ollut karkkia varannut. Saivat sitten kolikoita kippoihinsa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti