tiistai 15. maaliskuuta 2016

Arkihaaste 1 ja 2 päivä

Arkihaaste alkoi näköjään vähän ontuen. Vielä Tytärtä nukuttaessani mietin, että kirjoitan sen jälkeen päivän tekstin. Mutta sepäs unohtui sillä illan vietin virkaten näitä turvalonkeroita. Sen vuoksi maanantain ja tiistain postaukset tulevat nyt yhteen.


Maanantai
Nukuin luksuspitkät unet kun menin tytön kanssa samaan aikaan nukkumaan. Eli 11h tuli unta jossa oli vain 3 herätystä välissä. Mukavan virkeä olo ja sillä energialla jaksoi siivota ja käydä kaupungilla lankoja ostamassa. Tytär oli väsynyt viime viikon reissusta ja nukahti jo kymmenen maissa päikkäreilleen. Tuli hiukan epätoivoinen olo kun hän heräsi niiltä juuri 11.30 kun oltiin kotiuduttu ja minä ajattelin alkaa tekemään ruokaa rauhassa. No eipä sitä sitten tehtykään yksikseen vaan Tytär kaverina hääräili ja levitti tavaroita pitkin keittiötä.

Lopun päivää vaan leikittiin ja höpöteltiin tytön kanssa. Oli mukavaa vain olla kahdestaan :)

Kun Tytär sitten nukahti yöunilleen aloin värkkäämään näitä turvalonkeroita, eli mustekaloja joita annetaan keskosille keskoskaappiin. Sen tarkoituksena on olla pienten käsien ihmeteltävänä jotta vauvat eivät vetele tärkeitä johtoja irti. Lue lisää täältäTiistai
Tuttu kello kuuden herätys oli jälleen tänä aamuna. Mutta parempien aamurutiinien vuoksi se ei ollutkaan niin tappoa mitä välillä on. Juon aina ekana herättyäni vettä, mutta tänä aamuna vedin sitä tavallista enemmän eli ½ litraa ja kaveriksi pistin sitruunaa&kristallisuolaa. Piristi tosi paljon enemmän verrattuna siihen 2,5dl.

Aamusta tuli myös mummu meille yökylään. Käytiin kaupoissa ja sitten vain katseltiin omakotitaloja ja juteltiin. Mukava kun saa ajan kanssa jutella  :) 

Saatiin myös mies tänään kotiin. Ikävä onkin ollut melkoinen ja hymyilyttää kun toisen näkee.<3 

 Sain myös kännykän laturin! Viis päivää ilman omaa laturia on vähän turhan pitkä aika. Mut nyt on hyvä. Oma mies kotona, kännykässä akkua ja iloinen lapsi kun saa mummonsa ja isänsä kanssa touhuta. Ja äiti lepäillä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti