tiistai 8. maaliskuuta 2016

Ompelulanit 3/16

Viikonloppuna oli ompelulanit joista aiemmin jo lainitsin. Oli todella mukava kokemus! Jäi harmittamaan kun lanittaminen typistyi omalla kohdalla 4h kun toiset kuulostivat ompelevan koko viikonlopun. Tehonaisia nämä muut sillä itsellä meni selkä vähän jumiim jo näin lyhyessä ajassa :D Tehokkaasti sain ajan onneksi käytettyä ja kuusi valmista tuotetta tehtyä. 

Siihen auttoi se kun kankaat olivat jo valmiiksi ommeltu ja ohjeet myös monta kertaa luettu.. 

Yleisfiilikseltään ompelulaneista jäi rento fiilis. Vaikka itse en ketään aiemmin tuntenut niin juttu luisti ja yhteenkuuluvuuden tunne oli suuri.

Tässä hiukan kuvia joita kerkesin räpsiä ennen kuin koneeni ääreen jämähdin.

Katsokaa kuinka mahtavan järjestelmällistä ja värikästä! Kuolasin jonkun työkalupakkia aikani. Tuollainen täytyy hankkia!


Tässä on minun valloittamani paikka. Ihan täydellinen kun tilaa oli paljon ja luonnonvaloa tulvi ikkunoista. Pöydän ääreen olisi kone jos toinenkin mahtunut mutta sain yksikseni nautiskella tästä.


Tälläiset aikaansaannokset tuli. Eli kaksi raglanhihaista t-paitaa koossa 92, lököhousut myös koossa 92 sekä kahdet pikkuhousukokeilut samassa koossa. Tuohon pupupussiin pakkasin kummipojan lahjan. Kerrankin erilaisempi paketti!

 Yksi todella huono puoli näissä laneissa oli... ja se on pahentunut ompelioosi. Nyt tekisi vain mieli istua koneen ääressä ja surruutella menemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti