keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Arkihaaste 3.päivä

Tänään ajelimme mummon ja Tyttären kanssa mummolaan. Karmean liukas tie oli ajaa kun lumet oli sulaneet polanteiksi tien keskelle ja reunoihin. Onneksi sentään liikennettä ei ollut paljon tuolla pikkutiellä. Muuten oltaisiin voitu ojassa kökkiä..sen verran liukasta oli.

Täällä mummolassa olen auttanut mummoa tekemään pääsiäispusseja sunnuntain virpojille. Nämä on tosi kiva idea ja nopeita tehdä. Ohjeen voit katsoa täältä


Pussit saivat sisäänsä pieniä suklaamunia ja pääsiäisnamuja. Kyllä kelpaa virpojilla täällä piipahtaa. Tytärkin kovasti halusi näitä aukoa. Pitää tehdä hänelle oma vähän erilaisilla täytteillä.

Kerkesin värkätä tänään myös tälläisen kevätpussukan. Tästä tuli tosi kiva vaikka itse sanonkin. Toivottavasti tämän saaja ilahtuu ja löytää käyttöäkin tälle. Aion ehdottomasti tehdä tälläisiä lisää.. tätä kangastakin taisi jäädä sopiva tilkku.  Näin se ompelioosi vain pahenee. :D Menin jo rakastumaan yhteen ompelukoneeseen jonka suunnittelin itselleni kotiuttavan. Siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti