sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Hiihtoloman touhuja
Ollaan nyt touhuttu viikon aikana jälleen kaikenlaista mukavaa ja uutta. Aloitin ensin hiihtolomaviikon käymällä ompelulaneissa joista sitten kummipojan synttäreitten kautta mentiin vielä tyttöporukalla leffaan. Ajeltiin sunnuntaina toisen kummipoikani kautta mummolaan yökyläilemään.


Keskiviikkona käytiin testaamassa Kuperkeikka joka on lapsille suunnattu liikuntatapahtuma. Näin hiihtolomalla se oli täysin maksuton..ja melkoisen täynnä :D

Mennään kyllä ehdottomasti uudestaan arkena testaamaan tätä, sillä touhuttavaa oli paljon. Siellä oli bobbleseja, renkaita, rakentelupalikoita, pyöriä, palloja, mailoja, koripallokoreja, jalkapallomaaleja, pomppulinnoja..siis vaikka ja mitä! Ihan laidasta laitaan eri ikäisille. Tytär ensin arasteli ja katseli lähinnä sylistä menoa, mutta parinkymmenen minuutin päästä hän jo oli mukana juoksentelemassa ja hyppimässä pomppuhevosilla.
Sitten kerettiin vielä yhtä kaveriani morjestaa ennen kuin lähdimme siskolleni jälleen synttäriorjaksi. Eli leipomaan ja siivoamaan kaverina. Leipominen on tosi mukavaa mutta nyt tuntui olevan hiukan huono karma ja leipomukset eivät meinanneet onnistua. Ehkä asiaan vaikuttaa se, että vahdin neljää lasta samalla kun leivoin? ;)

Ulkoiltiin myös lapsilauman kanssa ja edelleen on tosi mukavaa isomman lauman kanssa ulkoilla kun Tytär leikkii heidän perässään innoissaan. Eikä tarvitse itsellä olla houkuttelemassa ja keksimässä tekemistä.Sunnuntaina juhlittiin ihanaa päivänsankaria joka muuten myös on kummipoikani :D 5 vuotta pamahti hänellä jo mittariin ja merirosvoteemalla juhlittiin tätä.

Tälläisiä herkkuja tarjoiltiin juhlissa ja hyvänmakuisia olivat. Jee! Kova homma noissa tarjottavissa oli ja nyt on voittajafiilis. Harmi kun kaikesta en kerennyt kuvaa ottamaan.
Nyt sitten innolla odotellaan ensi viikkoa ja sen kunniaksi nappaan arkihaasteen Oli ennen onnianni-blogista. Kirjoitan ensi viikolla joka päivä postauksen. Eli kuulemisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti