maanantai 13. helmikuuta 2017

Pientä ja parasta


2 viikkoa tulla tupsahti täyteen Pikkusiskolla <3 
Hän on unelias pieni tyllerö, joka katselee hereillä ollessaan ympäristöään suu suppuralla ja silmät isoina. Niin hellyyttävä näky! Tämän uneliaisuuden ajattelen johtuvan antibiooteista joita joudun syömään kohtutulehdukseen. Onneksi Pikkusisko on kuitenkin säästynyt pahemmilta mahavaivoilta. Pikkusiskolla on  tukassaan punainen pigmentti, joka näkyy nyt kauniin auringonpaisteen myötä. Ollaan miehen kanssa ihmetelty, että mistä tälläinen punapäisyys tulee pikkuiselle. Muistaakohan joku sukulainen että suvussa olisi punapäitä?

Käytiin pienen etapin tavoittamisen kunniaksi tyttöjen kanssa ulkona tekemässä lumihevonen, kun pakkastakaan ei ollut. Isosisko tosi hienosti auttoi rakentamaan hevosta, joka kuulemma on Tuttiritarin hevonen. Pikkusisko nukkui sen aikaa vaunussa kun polle rakennettiin. Pikkusisko pääsi kyllä hiukan aiemmin sisälle isin seuraksi, jotta saatiin vähän kuviakin otettua. 


Juuri nukutin onnistuneesti Isosiskon kainalooni. Meillä on viime aikoina ollut melkoisia taisteluita nuo päikkäreille nukahtamiset. Tänään meni kuitenkin vain puoli tuntia nukahtamiseen..JEE! Taktiikkana oli nyt se, että vauva pötkötteli ja nukkui mahani päällä ja Isosisko pötkötteli kainalossani. Juteltiin siinä hiukan ja lauleskelin ensin lauluja ja lopuksi hyräilin kunnes isompi nukahti. Koetin itsekin nukahtaa, mutta olen vieläkin virtaa täynnä. Otan siis nyt omaa aikaa ja sitten kömmin takaisin sänkyyn nukahtamaan, jos kerkeän.

Tälläisiä minikuulumisia täältä vauvakuplasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti