torstai 9. helmikuuta 2017

Meiän perhe esittelyssä

Myöhässä tulee tämä tammikuinen yhteistyöpostaus, mutta halusin tavata uuden perheenjäsenemme ennen kuin tämän julkaisin. Nyt pääsen kertomaan hiukan meiän perheestämme, johon kuuluu mieheni ja minun lisäksi kaksi suloista tytärtä 2,5 v Isosisko ja 10pvä vanha Pikkusisko.

Isosiskosta olen aiemmin puhunut blogissa Tyttärenä, mutta nyt olen päättänyt vaihtaa nimitystä. Näinkin omaperäiset nimet keksin ;)
Mieheni ja minä olemme pitäneet yhtä jo 7v. Naimisiin menimme vajaa pari vuotta sitten 15.8.2015. Tuntuu haikealta kun tuotakaan ihanaa päivää ei voi enää viettää uudestaan. Vieläkään en ole kertaakaan katunut tuon miehen rinnalla olemista. Hän sai synnytyksessäkin minut pidettyä sen verran rauhallisena, että sain Pikkusiskon ulos ponnistettua. Mutta siitä tarkemmin sitten synnytyskertomuksessa.Matkustelu on ollut minun ja mieheni juttu. Olemme matkustelleet mm. Amerikan Kaliforniassa, Espanjassa, Iso-Britanniassa ja Italiassa. Häämatkalle lähdimme koko perheen voimin Barcelonaan ja siellä esikoinen täytti 1 vuotta. Tuollainen ihan patukka hän silloin oli ja nyt jo näin iso ja reipas tyttö. Todella hurjaa tämä lasten kasvu näiden parin vuoden aikana. Isosiskosta on kasvanut laulavainen ja porisevainen tyttö, joka osoittaa empaattisuuttaan halailemalla ja pussailemalla lähimmäisiään.Pikkusisko vaikuttaa taas oikein tyytyväiseltä pieneltä, joka ei ilmavaivojaankaan pahasti itke. Toki välillä kipristää ja silloin kyllä harmituksen kuulee. Mutta onneksi sylissä massullaan ollessa ilmat kulkee paremmin ulos. Hän nauttii kovasti sylissä olemisesta muutenkin ja öisin hän nukkuu kainalossani. Nyt olemme jo siinä vaiheessa, että äiti saa peräti välillä nukkua mahallaan/selällään. Aiemmin Pikkusisko alkoi vähän kitisemään kun yritin kainalosta siirtää kauemmas.


Perheemme tuntuu nyt täydelliseltä kun siinä on kaksi pientä ihanaa lasta ja rakastavat vanhemmat. En oikein tiedä mitä muuta näin hormonihuuruisena osaisin sanoa. Jos haluatte kysyä jotain perheestämme niin rohkeasti vain kommentoimaan.


Yhteistyössä: Mammalandia (Kurkkaa uudet hienot kotisivut :)

1 kommentti: