maanantai 6. helmikuuta 2017

Esikoinen kerhoilee

Isosisko aloitti tammikuussa 2krt viikossa olevan pikkukoulun/kerhon. Siellä hän tiistaisin ja torstaisin saa aamupäivän leikkiä oman ikäistensä seurassa. Äidillä jännitti toki kovasti miten kerhoilu oikein sujuu, mutta ryhmä on todella rauhallisen oloinen ja hoitajat asiantuntevia mutta helliä. Joten enempää en ole asiaa sitten murehtinut. Oltiin miehen kanssa mukana tutustumassa kolme kertaa ja sitten tyttö jäikin sinne jo yksisteen.

On ollut mukava kuunnella kuinka hän kertoo tekemisiään siellä, sekä hoksata uusien nimien tulemista leikkeihin. Nyt on joku Julia tehnyt häneen hyvän vaikutuksen, sillä Juliaksi hän haluaisi vauvankin nimetä. 

Tälläinen pari kertaa viikossa oleva kerho on juuri sopiva meille tähän vaiheeseen elämää. Isosisko pääsee leikkimään monipuolisesti toisten ohjauksessa ja tämän ajan minä voin möllötellä pikkusiskon kanssa kotona/vauvajumpassa/lenkeillä jne. Eikä sitä tiiä vaikka tuolta kerhosta löytyisi tyttärelle pitkäaikainen ystäväkin, kun tämän hetkinen paras kaveri muutti toiselle paikkakunnalle.

Vauhtimimmi menossa ekaa kertaa kerhoon.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että Isosisko pääsee touhuilemaan ikäistensä kanssa ja saa vähän semmoista "omaa aikaa", kun kotona on kuitenkin Pikkusisko, jonka kanssa huomiota jaetaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä :) Ja hoksaa kyllä kuinka reipas tämä isompi on kun siellä kerhossakin menee niin hienosti <3 Haikeaa kun "vauva" on jo noin iso :D

      Poista